Artkolik Sanat ve Eğitim Platformu, Sırmaison ve Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul iş birliğiyle 20 Aralık 2023 tarihinde ilkinin gerçekleştirileceği “Sanat Sohbetleri” serisi başlıyor. 

Ayda bir kez Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da Bosphorus Lounge’da gerçekleştirilecek “Sanat Sohbetleri” serisi için her ay yeni bir tema belirlenecek. Artkolik Sanat ve Eğitim Platformu danışmanlığında, sanat tarihçi ve uzman Buket Şakarcan’ın anlatımıyla ve Sırmaison’un şık sofra sunumuyla sanat tarihinin en keyifli konuları, bilinmeyenleriyle ele alınacak.

20 Aralık 2023 tarihinde ilki gerçekleşecek olan sohbetin başlığı “Sanat Tarihinde Kutlamalar”.  Keyifli bir dil, şık bir sunum ile gerçekleştirilecek olan sohbetlerin temaları 2024 Ocak ayı için “Sanat ve Mitoloji”, Şubat için “Sanat Tarihinde Aşk ve Öpücük”, Mart ayında “Sanat Tarihinde Kadın”, Nisan’da “Sanat Tarihinde Bahar”, Mayıs ayında “Sanat Tarihinde Çiçekler”, Haziran’da “Sanat Tarihinde Portreler”, Temmuz’da ise “Sanat Tarihinde Mavi” olarak belirlendi. 

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un ev sahipliğinde ilk sohbetin gerçekleşeceği 20 Aralık 2023 Cuma günü “Osmanlı Porselen Sanatı” üzerine uzman, sanat tarihçi, eğitmen ve sanat danışmanı Buket Şakarcan’ın anlatımıyla “Sanat Tarihinde Kutlamalar” başlıklı sohbete Sırmaison’un şık sunumuyla çay sofraları eşlik edecek. Aynı gün sanatçı Göktuğ Güngör tarafından hazırlanan “Tree of Art by Sırmaison feat. Artkolik for Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul” isimli ağacın da açılışı gerçekleştirilecek. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın