İzmir’deki konaklama deneyimine yeni bir soluk getiren Hyatt Regency İzmir İstinyePark, ikonik Penthouse’unda Jo Malone London ile birlikte özel bir davete imza attı. Jo Malone London’ın yeni yıl konseptli koku notalarından yola çıkılarak Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ın profesyonel şeflerinin hazırladığı özel menüler ile davetliler çay saatinde buluştu. Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ın eşsiz panoramik İzmir Körfez manzaralı ikonik Penthouse Suite’i ile Jo Malone London’ın yeni yıl konseptli kokularını bir araya getiren bu özel etkinlik, tatların ve kokuların deneyimlendiği bir şölene dönüştü.

Hyatt Regency İzmir İstinyePark yeni yıl heyecanını, hediye verme sanatının öncüsü Jo Malone London işbirliği ile kutladı. Misafirlerin yeni yıl kokularını keşfettiği, rahatlatıcı el ve kol masajı deneyimiyle başlayan bu özel etkinlikte Jo Malone London’ın yeni yıl notalarından ilhamla hazırlanan özel bir menü misafirlere sunuldu.

Yeni yıl ruhunun sıcaklığını taşıyan eşşiz kokuların ve leziz menünün eşliğindeki etkinliğe Yüksel Ak, Gülnihal Eren, Cristina Elif Boboc ve Kübra Özel Çiftçi gibi isimler katıldı.

Her biri özenle hazırlanmış ikonik hediye kutuları ve Gingerbread House temasıyla bezenen Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ın Penthouse Suite’i, zarif ve sıcak atmosferiyle, sevdiklerimizle geçirdiğimiz her anın kutlamaya ve paylaşmaya değer olduğu bir kez daha hatırlattı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın