Grammy ödüllü, müzikleriyle bütün dünyada tanınan ve albümleri 60 milyondan fazla satan Gipsy Kings by Andre Reyes, 29 Aralık 2023 Cuma akşamı Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da hayranlarının karşısına çıkıyor. Ünlü İspanyol müzik grubu, Akdeniz rüzgarlarıyla şekillenen müziklerini, bu kez yeni yılın hemen öncesinde İstanbullu elitler için seslendiriyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Boğaz’ın nadide güzelliğini ve tarih kokan silüetiyle Asya kültürünü barındıran, Avrupa ve Asya kıtalarının kesişim noktasında, şehrin en gözde semtlerine yakın konumuyla en çok tercih edilen otel unvanını korurken, düzenlediği seçkin etkinliklerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Rumba ve flamenko tarzı müzikleriyle dünyanın en çok dinlenen gruplarından olan Gipsy Kings by Andre Reyes, yılbaşından hemen önce, 29 Aralık Cuma gecesi Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da elit hayranlarının karşısına çıkıyor.

Lüksü doğayla buluşturan sofistike tasarımı ve büyüleyici manzarasıyla misafirlerini etkileyen Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, bu özel geceyi daha da unutulmaz kılmak için ünlü aşçıları tarafından ayrı bir menü hazırladı. Akdeniz’in sıcaklığını, büyüleyici kokusunu ve lezzetini tabaklarına taşıyan menü; Somon `Crudo` & Enginar Kalbi, Adaçayı Kreması, Ceviz ve Scamorza peyniri ile servis edilen Ravioli & Balkabağı, Mandalina Sorbe, Edamame, Parmesan Peyniri, Elma Sosu, Nar ve Kestaneli Burrata Salatası, Trüflü Patates, ‘Beurre Blanc’ sosu ve taze mevsim sebzeleri ile servis edilen Izgara Deniz Levreği, Kestane ve Çilek Jölesi ile Mont Blanc gibi lezzetlerden oluşuyor.  

29 Aralık 2023 Cuma gecesi Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un büyüleyici Bosphorus Balo Salonu’nda Gipsy Kings by Andre Reyes öncesinde Solange de la Rose   grubu sahne alacak, ardından ünlü İspanyol müzisyenler müziğin ritmine kapılmak isteyenleri, buğulu sesleriyle coşturacak. Sınırlı sayıda biletin satışa sunulduğu etkinlik için biletlerini almak ve rezervasyon yaptırmak üzere isteyenler aşağıdaki iletişim bilgilerinden otele ulaşabilirler.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın