QNB Finansbank, sürdürdüğü “Ayın Kazançlı Müşterisi” programıyla müşterilerine sunduğu avantajlar dünyasına bir yenisini daha ekledi. QNB Finansbank’lılar, Ayın Kazançlı Müşterisi oldukları taktirde, Netflix, Spotify, Exxen ve Youtube Premium platformlarında QNB Finansbank kredi kartları ile yapacakları ödemelerde her ay düzenli %15 indirim kazanıyor!

Müşterilerine hızlı, kolay ve ihtiyaç odaklı hizmet vermeyi hedefleyen QNB Finansbank, “Ayın Kazançlı Müşterisi” programıyla müşterilerin kendilerine özel avantajları yine kendi ihtiyaç ve tercihlerine göre seçebileceği yeni bir uygulamayı QNB Mobil’de müşterileriyle buluşturdu.

QNB Finansbank, Ayın Kazançlı Müşterilerine her ay ‘İhtiyaç Kredisi’nde Faiz İndirimi’, ‘QNB Mobil’den Ücretsiz EFT ve Havale’, ‘Diğer Banka ATM’lerinden Ücretsiz Para çekme’, ‘Çift Sarılı Hesap’a Ek %1 Faiz’ ve “Dijital Platformlarda İndirim” avantajlarını sunuyor. Müşteriler, QNB Mobil uygulaması üzerinden Ayın Kazançlı Müşterisi programının kriterlerini takip edip, avantaj seçim ekranından kendileri için en uygun 2 avantajı seçebiliyorlar. Ayın Kazançlı Müşterisi olmayı sürdürdükleri süre boyunca avantajları değiştirme opsiyonuna sahipler.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın