Elite World İstanbul Taksim içinde yer alan Jazz Company, yılbaşında caz tutkunlarına unutulmaz deneyim yaşatacak. Lezzetli yemekler eşliğinde müzisyen Kubilay Kan’ın canlı performansıyla gece 1’e kadar devam edecek program, yeni yılı caz severler için eşsiz kılacak.

Eşsiz caz müzik seçkileri ve canlı performanslarıyla adından söz ettiren Elite World İstanbul Taksim’in özel mekanı Jazz Company, bu yılbaşında da müzikseverlere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Jazz Company, 31 Aralık Pazar akşamı misafirlerini müzisyen Kubilay Kan’ın eşsiz performansıyla yeni yıla özel bir başlangıç yapmaya davet ediyor. 

Saat 20.00’de lezzetli yemekler eşliğinde özel yılbaşı menüsü ile Elite World İstanbul Taksim’in zarif atmosferinde başlayacak program, 21.15’te müzisyen Kubilay Kan’ın sahne almasıyla caz severlere unutulmayacak bir gece vadediyor. Gece 01.00’e kadar devam edecek canlı performansta sanatçı; geniş repertuarı, klasik eserler ve kendi bestelerine kadar çok sayıda ezgiyle herkesi büyüleyecek. Kan, ayrıca yılbaşı programı öncesi 9 Aralık Cumartesi akşamı da Jazz Company’de müzikseverlerle buluşacak. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın