Turizm sektörünün önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts’un yeni dönemdeki stratejik iletişim çalışmalarını, hizmet verdiği sektör, marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim ve Algı Yönetimi yürütecek.

Turizm sektörünün önde gelen otel zinciri Elite World Hotels & Resorts, yeni iletişim ajansını seçti. Zincirin önümüzdeki dönemde medya iletişimi, kriz iletişimi, konu ve gündem yönetimi gibi tüm iletişim çalışmaları Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yönetilecek.

Faaliyete başladığı 1976 yılından bu yana turizm alanında önemli yatırımlara imza atan Elite World Hotels & Resort, turizm sektöründe ekonomiden lükse farklı segmentlere hitap eden dört markası ile otellerini ihtiyaçlara yönelik olarak müşterileriyle buluşturuyor. İstanbul, Sapanca, Marmaris, Van ve Samsun’un başı çektiği farklı şehirlerde 10 otel ve 1200’den fazla çalışanla turizm sektöründe müşteri memnuniyetini ön plana koyan bir konaklama deneyimi sunuyor. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın