Türkiye’nin en büyük iş süreçleri zekası etkinliği I-BPM SUMMIT 2023, 30 Kasım 2023 tarihinde MEXT Teknoloji Merkezi Ataşehir’de düzenlenecek. Etkinliğin ana sponsoru PaperWork, 5 konuşmacı ile katılımcılara dijital dönüşümün temel taşlarından olan iş akışları ve doküman yönetim çözümlerini sunacak.

İş Süreçleri Zekası, karar vermeyi ve performansı iyileştirmek ve optimize etmek için ham verileri toplamanıza, entegre etmenize, analiz etmenize ve öngörülü, eyleme geçirilebilir iş bilgilerine sunmanıza olanak tanır. 200’den fazla sektör katılımcısı ile I-BPM SUMMIT, iş süreçlerini iyileştirmek ve verimliliği artırmak için yapay zeka ve makine öğrenimini kullanan liderleri ve uzmanları bir araya getiren uluslararası bir etkinliktir. Etkinlikte, iş süreçlerini iyileştirmek için yapay zeka ve makine öğrenimini kullanmanın yolları tartışılacak.

20 yılı aşkın deneyimiyle iş akış ve doküman yönetimi çözümleri ile işletmelerin dijital dönüşümlerini destekleyen PaperWork’ün I-BPM SUMMIT 2023’te sunacağı konuşmalar şu şekilde olacak:


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın