IPS Global, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının, markalaşmış ve markalaşmaya kararlı yatırım şehirlerinin bir kez daha gövde gösterisine sahne olacak.

IPS Global- Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 27-29 Şubat 2024 tarihlerinde Dubai World Trade Center’ da https://www.ipscongress.com/dubai

– 130+ Ülke  

– 20.000+ Ziyaretçi

– 200+ Katılımcı

– 600+ VIP Yatırımcı

Türkiye, bu yıl fuarın odak noktalarından biri olarak öne çıkıyor. Türkiye için özel olarak ayrılan alanda, Türk gayrimenkulünün en iyi projelerini ve yatırım fırsatlarını sergileme şansınız olacak.

11 Ana Etkinlik: IPS Exhibition, IPS Conference, IPS Oscars, IPS Future Cities, IPS Connect, IPS Finance, IPS Women, IPS Youth, IPS Studio, IPS PropTech, and IPS Design gibi 11 ana etkinlik altında gerçekleşecek.

Ofis, konut, sağlık, spor, lojistik ve endüstriyel alanlarda tüm uluslararası emlak sektörlerinden en etkileyici oyuncularını bir araya getirerek, dünya çapında en fazla sayıda kalkınma projesi ve sermaye kaynağına rakipsiz bir erişim sağlıyor. Gayrimenkul sektörünün karşılaştığı jeopolitik ve ekonomik zorlukların üstesinden gelmek ve yeni büyüme kaynakları oluşturmak için menfaat sahipleri, yeni oyuncularla iş birliği yaparak ve yeni iş biçimleri yaratarak stratejilerini uyarlamalı ve yeniden düşünmelidirler. IPS Global konferansları fikirleri eyleme dönüştürmek için ilham ve çözüm odaklı araçlar sunar.

IPS Global ‘de sektörün kilit karar mercileri ile iletişime geçebilir, 3 gün boyunca yenilikçi sergiler, anlayışlı konferanslarla yoğun iş ağı kurarken en son mülk eğilimleri ve fırsatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Ulaşılmasım de B2C ziyaretçi profiline sahip Dubai IPS Global 2024, körfez bölgesi yatırımcılarına ulaşılması noktasında bir köprü olma misyonu üsleniyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın