148 ülkede 270.000’den fazla insanın, topluluk önünde konuşma ve liderlik yeteneklerini geliştirmek için bir araya geldiği Toastmasters kulüpleri, Rotary International iş birliği ve Denizbank sponsorluğunda Toastmasters Türkiye Kurumsal Zirvesi’ne 4. kez ev sahipliği yapıyor. 23 Kasım tarihinde Zoom programı üzerinden online ve ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinliğin teması “Kurumsal Hayatta Başarı için Etkili Konuşma”. Kurumsal katılımcılara özel olarak planlanan, değerli isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı zirvede, “Hakan Alp Kurumsal Hitabet Yarışması” finalleri ve ödül töreni de gerçekleşecek.

Toastmasters Türkiye 4. Kurumsal Zirvesi’nde Rotary 2420. Geçmiş Dönem Guvernörü Ömer Tezcan, “Etkili Konuşmanın Kurumsal Hayatta Önemini”, Kurumsal Eğitmen Hülya Mutlu “Etkili Konuşmada Stratejik Düşünmeyi”, Tiyatro sanatçısı Halim Ercan “Etkili Konuşmada Beden Dilini”, “Kurumsal Eğitmen Seçil Şendağ “Konuşmanızla İz Bırakmayı”, Kurumsal Eğitmen ve Toastmasters Direktörü Deniz Şenelt Kalelioğlu “Etkili Konuşmada Doğaçlama Gücünü” ve Opera Sanatçısı Suat Arıkan “Etkili Konuşmada Ses Kullanımını” anlatacak.

Hakan Alp Kurumsal Hitabet Yarışması Finalistleri (isimler soyadına göre sıralanmıştır)
 
Adnan Bostancıoğlu, Vestel
 Ezgi Gümüştekin, Denizbank
 Rasim Köktürk, Novartis
 Emrah Tek, Roketsan
 Reyhan Yılmaz, Lavanta Danışmanlık

 

Toastmasters kulüplerinin toplantıları, her seferinde farklı bir tema çerçevesinde, üç bölümlük sabit bir akışla gerçekleştiriliyor. Hazırlıklı konuşmalar oturumu, doğaçlama konuşmalar oturumu ve değerlendirme oturumu içerisinde konuşmacılar kendi konularıyla yer alıyor. Üyelerin aldığı çeşitli roller ve zengin bir içerikle gerçekleşen toplantılar, sosyalleşme ve yeni şeyler öğrenmenin yanı sıra, farklı amaçlara odaklanarak konuşma yapma, geribildirim alma ve verme ile zaman yönetimi, toplantı yönetimi gibi alanlarda iş hayatına destek sağlıyor. Yaparak öğrenmenin; eğlenceli, esnek ve interaktif yaklaşımıyla hitabet ve liderlik yeteneklerini geliştiren Toastmasters programı, 300’den fazla eşsiz beceri seti elde etmeyi, 11 tane özelleştirilmiş başarı rotaları arasından seçim yapılmasına, çevrim içi içeriklerle zaman ve mekân kısıtlarından bağımsız eğitimler ve uygulama olanakları sağlıyor.  


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın