Bağımsız araştırma şirketi SIA Insight tarafından düzenlenen 2023 Müşteri Memnuniyeti Araştırması’nda Divan Pastaneleri 11. kez birincilik elde etti

1956 yılından bu yana nesilden nesle aktardığı ve Türk damak tadıyla harmanladığı ürünleriyle kalite, kusursuz hizmet ve unutulmaz bir lezzet geleneğinin temsilcisi olan Divan Pastaneleri, bağımsız araştırma şirketi SIA Insight tarafından düzenlenen ve 722 bağımsız katılımcının yorumlarıyla sonuçlanan 2023 Müşteri Memnuniyeti Araştırması’nda 11. kez birincilik elde etti.

Misafirlerine kalite ve lezzet odaklı deneyimler sunan Divan Pastaneleri, Temmuz – Ekim 2023 tarihleri arasında “Pastane” kategorisinde bağımsız katılımcılardan oluşan 722 kişinin beğenisiyle sektör birincisi oldu.

Divan Pastaneler Direktörü Metin Düzenli, yarım asırdan fazla bir süredir varlığını artan bir başarıyla sürdüren Divan Pastaneleri’ni bir kere daha gururlandıran bu başarıyla ilgili şunları ifade etti: “Markalaşma hikayemiz, kusursuz hizmete olan tutkumuzu ve kaliteye olan bağlılığımızı yansıtırken, bizler anıların, anların ve hayata iz bırakan kutlamaların tanığı olmaya ve gurur veren yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu yolculukta bizleri teveccühleri ile onurlandıran misafirlerimize ve onlara daima ayrıcalıklı hizmet ve ürünler sunma azmindeki çalışma arkadaşlarımıza, şeflerimize çok teşekkür ediyoruz.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın