GES firmalarının dev proje teklifleri birkaç dakika hazır

Güneş enerji santrali (GES) kurulumu yapan firmalar, şirketler ve sigorta şirketleri için seçilebilir Müşteri Kazanımı, Yönetimi yazılımları geliştiren ve müşterilerin müşteri kazanma maliyeti 10’da bire kadar düşüp karlılıklarını artıran solarVis yeni ürünü ‘Satış Motoru’nu hizmete sundu. Bu ürünle GES kurulumunu sağlayan sadece birkaç dakika içinde kredilendirilebilir proje tasarımları ve teklifler sağlanıyor.

Yenilenebilir enerji ve enerji depolarının geleceği İstanbul’da, Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda 15-17 Kasım 2023 tarihlerinde buluşuyor. Enerji alanındaki en büyük oyuncular bir araya gelen etkinlikte solarVis yeni ürünüyle yer aldı.

Enerjiye geçişe liderlik etmeyi sağlayan solarVis, sürdürülebilir bir enerji geleceği için önemli bir platform olan, enerji sektörünün yol haritasını belirleme fırsatı sunan ve İstanbul Fuar Merkezi’nde (IFM) mevcut Dünya Enerji Kongresi-Fuarı’nda yenilikçi sürdürülebilir ürünler sergileniyor.

SolarVis CEO’su Samet Yıldırım, “Bu yeni ürünle birlikte solarVis, müşteri kazanma, proje planlama, parça yönetimi, teklif oluşturma, kredilendirme ve sigortalama dahil olmak üzere GES satışlarının uçtan uca maksimum hız ve verimlikte saklanmasını sağlıyor” dedi.

***

Sürdürülebilir enerjiye geçiş, günümüzde daha önce hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. SolarVis, GES yatırımcılarının geçişini iyileştirme ve onlara gerekli araçları sunmak için yenilikçi teknolojik altyapısını kullanıyor. Bu vizyon, sektördeki ticari müşteri satış süreçlerini hızlandırırken, fiyatları en aza indirmelerini sağlıyor. Müşteri Kazanma ve Yönetme Modülü ile güneş enerjisi sektöründe faaliyet gösteren GES ürünleri, mühendislik şirketleri (EPC) ve bankaların web sitelerini ziyaret eden kullanıcılar sadece 1 dakika içinde fizibilite raporlarına erişimleri ve firmalara iletişim bırakmalarını sağlayan solarVis, şimdi de yeni ürünler piyasaya sundu. “Satış Motoru” olarak sunulan yeni ürünle, Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulumu yalnızca birkaç dakika içinde kredilendirilebilir proje tasarımları ve teklifler sağlanıyor.

UÇTAN UCA VERİMLİLİK

Yeni satış motoruyla 3 boyutlu çatı tasarımı ve panel kurulumu, finansal projeksiyonlar ve analiz, güncel ürün gamı ​​(Malzeme Listesi) elemanlarının veri tabanı, bayi ve ekip yönetimi ile sınırsız revizelerle otomatik ayrıntılı fiyat teklifi oluşturma gibi firma satış süreçlerini hızlandıran hizmetler sunulmaktadır.

SolarVis bu yeni ürün ile birlikte müşteri kazanma, proje planlama, çoklu yönetim, teklif oluşturma, kredilendirme ve sigortalama da dahil olmak üzere GES satışlarının uçtan uca maksimum hız ve verimli şekilde desteklenmesini sağlıyor.

ÜÇ BOYUTLU TASARIM

SolarVis Kurucu Ortağı ve CEO’su Samet Yıldırım, yeni satış motoru ürünü ile GES kurulumu yapan analiz tekliflerilendirme gücünü merkeze alarak tüm satış sürecini uçtan uca dijitalleştirdiklerini söyledi. Yıldırım, “Yeni ürünümüz olan ‘Satış Motoru’ GES kurulumunu yapan firmalara, yalnızca birkaç dakika içinde kredilendirilebilen proje tasarımları ile teklifler oluşturma kapasitesi sunuyor. Temel özellikler arasında 3 boyutlu çatı tasarımı ve panel kurulumu, finansal projeksiyonlar ve analiz, güncel ürün oyununun veri tabanı, bayi ve teknik ekip yönetimi ve sınırsız değişikliklerle otomatik ayrıntılı fiyat teklifi oluşturma bulunuyor” dedi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ

SolarVis CEO’su Yıldırım, “Güneş enerjisi sektöründe dijital liderin lider olarak, solarVis, sürdürülebilir enerjiye geçişin kolaylaştırılmasında lider bir rol oynuyor ve sektörde geleceğe yön veriyor. Artık GES yatırımları daha hızlı, daha verimli ve daha erişilebilir hale geliyor. Ve bu enerji dönüşümünün dönüşümü oluşur. SolarVis ile sürdürülebilirliği daha sürdürülebilir ve erişilebilir hale getiriyoruz.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın