adidas, UEFA EURO 2024TM için yeni FUSSBALLLIEBE Resmi Maç Topunu tanıtıyor. FUSSBALLLIEBE, ‘futbol sevgisi’ anlamına geliyor ve UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası’na ilk kez Connected Ball Technology’yi getiriyor.

FUSSBALLLIEBE, oyun içinde daha fazla doğruluk için özel olarak tasarlanmıştır. PRECISIONSHELL 20 parçalı panel şekli ve topun dış kabuğundaki stratejik olarak yerleştirilmiş deboss oluklar, maksimum hassasiyet için topun üzerindeki hava akışını kontrol etmek amacıyla laboratuvarda ve sahada titizlikle araştırılmış ve test edilmiştir. Dış kabuk, topun içindeki çığır açan CTR-CORE tarafından desteklenir; bu, doğruluk ve tutarlılık için tasarlanmış olup, maksimum şekil ve hava tutma özellikleri ile hızlı, hassas oyunu destekler.

FUSSBALLLIEBE’nin tasarımı, bold kırmızı, mavi, yeşil ve turuncu kullanımıyla, yarışmaya katılan ulusların turnuvaya getirdiği canlılığı ve dünya genelindeki futbolseverlerin büyük bir sevgiyle bağlandığı futbolun saf basitliğini kutlar. Topun üzerinde turnuvanın stadyumlarının her birinin tasvirleri, her ev sahibi şehrin adıyla birlikte yer almaktadır.

UEFA Avrupa Futbol ŞampiyonasıTM’nde ilk kez Resmi Maç Topu, adidas Connected Ball Technology’yi içerecek; bu da video maç hakemlerine gerçek zamanlı olarak hassas top verileri göndererek katkıda bulunacaktır. Oyuncu pozisyon verilerini yapay zeka ile birleştirerek, bu yenilik, UEFA’nın yarı otomatik offside teknolojisine katkı sağlar ve maç içinde daha hızlı kararlar alınmasını desteklemede kilit rol oynar. Kinexon ile yakın işbirliği içinde geliştirilen adidas Connected Ball Technology, VAR hakemlerinin topun her bireysel temasını tanımlamasına yardımcı olarak elle topa elle müdahale ve penaltı durumlarını çözme süresini azaltabilir.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın