Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), Kurumsal İtibarda Kurumsal Yönetimin etkisini 8 Kasım’da Büyük Kulüp ev sahipliğinde Büyük Kulüp ve TKYD üyeleri ile bir araya gelerek masaya yatırdı. TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, dünün iyi işlerinin bugün hızla ortadan kaybolduğuna dikkat çekerek, tek bir çözümün olmadığını ama temel çözümün ilk günden itibaren kurumsal yönetimi ajandaya almak olduğunu söyledi.

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), “Şirketlerin Sürdürülebilirliği ve Kurumsal İtibarda Kurumsal Yönetimin Etkisi”ni konuşmak için Büyük Kulüp ve TKYD üyeleri ile 8 Kasım’da Büyük Kulüp’te bir araya geldi.

TKYD üyelerinin katılımına açık olarak Büyük Kulüp ev sahipliğinde düzenlenen panelde, TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, TKYD Danışma Konseyi Üyesi, Acar Stratejik Danışmanlık Kurucusu Aclan Acar ve TKYD Danışma Konseyi Üyesi, Yönetim Danışmanı Mehmet Göçmen konuşmacı olarak yer aldı. Panelin moderatörlüğünü ise Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Açıl Sezen gerçekleştirdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın