MediaTek’in Amiral Gemisi Dimensity 9300 Yonga Seti’nin yeni All Big Core tasarımı, akıllı telefon performansını ve verimliliğini en üst düzeye çıkarıyor

Süper Şarjlı SoC, kesintisiz, güvenli uç yapay zekâ deneyimleri için cihazda üretken yapay zekâ işlemeyi destekliyor.

MediaTek bugün, türünün tek örneği All Big Core tasarımına sahip en yeni amiral gemisi mobil çipi olan Dimensity 9300’ü duyurdu. Dimensity 9300, benzersiz yapılandırma, oyun, video ve cihaz içi üretken yapay zekâ işlemede benzersiz kullanıcı deneyimleri sunmakta kullandığı olağanüstü performansını MediaTek’in sektör lideri güç verimliliğiyle birleştiriyor.

Dimensity 9300’ün, MediaTek’in şimdiye kadarki en güçlü amiral gemisi çipi olduğunu belirten MediaTek Başkanı Joe Chen, “Çığır açan All Big Core tasarımlarımız amiral gemisi akıllı telefonlara ham bilgi işlem gücünde büyük bir artış getiriyor. Geliştirilmiş çip üzeri Yapay Zekâ İşleme Birimimiz ile birleştirilen bu benzersiz mimari, geliştiricilerin uç yapay zekâ ve hibrit yapay zekâ bilgi işlem yetenekleriyle sınırları zorlamasıyla üretken yapay zekâ uygulamalarında yeni bir çağ başlatacak” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın