Global Stem Cells Group ve StemBio, Rejeneratif Tıp Alanında (Yenileyici Tıp) Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinde Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyorlar!

Hastalık, travma veya doğuştan gelen sorunlar gibi çeşitli nedenlerden dolayı zarar görmüş doku veya organların normal işlevlerine dönmelerini sağlamak amacı ile insan veya hayvan hücrelerini, dokularını veya organlarını değiştirmeyi, onarmayı ya da yeniden büyütmeyi amaçlayan rejeneratif (yenileyici) tıp alanında en iyi uzmanlar İstanbul’da düzenlenen Dünya Rejeneratif Tıp Kongresi’nde bir araya geliyor.

Rejeneratif tıpta dünya lideri bir kuruluş olan Amerika Birleşik Devletleri merkezli Global Stem Cells Group ile Türkiye’de rejeneratif tıp alanında tanınmış bir lider olan StemBio, stratejik bir ortaklığa imza attı. ISSCA Dünya Rejeneratif Tıp Kongresi, 10-12 Kasım tarihleri arasında Crowne Plaza İstanbul Florya’da gerçekleşecek.

StemBio ve Global Stem Cells Group iş birlikleri sayesinde kolektif uzmanlığı ve kaynaklarını kullanarak, rejeneratif bakımda yenilikçiliği ve ilerlemeleri teşvik ederek dünya çapındaki hastalara fayda sağlamaya hazırlanıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın