Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) düzenlediği XV. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi, kamu, iş dünyası ve uluslararası alandan uzmanların katılımıyla 21 Kasım 2023 tarihinde Tekfen Tower Konferans Salonu’nda Yenibiriş ana sponsorluğunda gerçekleşecek.

Kurumsal yönetim anlayışının ülkemizde tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), 21 Kasım 2023 tarihinde “XV. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi’ni düzenliyor.

Sunuculuğunu Özlem Gürses’in gerçekleştireceği XV. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi’nin ana teması, “2. Yüzyılda Başarının Anahtarı: Kurumsal Yönetim” olacak. Zirve aynı zamanda Cumhuriyet’in 100. yılına ve TKYD’nin 20. yılına özel olarak gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmalarını TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül ve TÜSİAD Başkanı Orhan Turan’ın yapacağı zirvede, Nasıl Bir Ekonomi yazarları Hakan Güldağ, Vahap Munyar ve Dr. Şeref Oğuz da moderatörlük yapacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın