DÜNYADA 500 MAĞAZASI İLE PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN EN BAŞARILI MARKALARINDAN BİRİ OLAN LORİS PARFÜM, ORTADOĞU’NUN EN ÖNEMLİ KOZMETİK FUARI OLAN BEAUTYWORLD MIDDLE EAST DUBAI’DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

LORİS PARFÜM, ORTADOĞU’NUN EN BÜYÜK KOZMETİK FUARI’NDA TÜRKİYE RÜZGARI ESTİRDİ

Orta Doğu’nun en büyük Güzellik ve Sağlık Ürünleri Fuarı “Beatyworld Middle East”, 66 ülkeden 1442 firmanın katılımıyla Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde yapıldı. Güzellik ürünleri, aksesuarları, kokular ve sağlık alanında dünya çapında öneme sahip olan bu fuarda geniş ürün yelpazesiyle yer alan LORİS Parfüm, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Dünyada 60’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren ve 250’si yurtdışında toplam 500 mağazasıyla Perakende sektörünün en başarılı markalarından biri olan LORİS Parfüm, 2024 hedefleri doğrultusunda Ortadoğu’da %30 büyüme hedefliyor. “Beatyworld Middle East”’de, 2024’e özel Lansman ürünlerini de ilk defa görücüye çıkaran LORİS Parfüm’ün yeni parfümleri ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Dünyada hızla büyüyen pazarların başında gelen Kozmetik, güzellik ve sağlık endüstrisi Beautyworld Middle East ile Ortadoğu’un en büyük ve önemli fuarında buluştu. Ekolojik ürünlerden, online alışverişe, sürdürülebilir üretimden yaratıcı yeni ürünlere kadar her alanda 66 ülkeden gelen ziyaretçileri cezbeden LORİS Parfüm, fuarın en fazla ilgi gören markalarından biri oldu. Kozmetik sektöründe en son yenilikler, trendler ve teknolojilerin öne çıkarıldığı Fuarda, LORİS Parfüm’ün 2024’e özel yeni ürünleri de ilk kez görücüye çıktı ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçilerden tam not aldı.

LORİS Parfüm’ün, kendi mağazalarını açarak, franchise vererek markalaşma hedefini hayata geçirdiği önemli bir bölge olan Orta Doğu, son yıllarda kozmetik sektörü için en hızlı büyüyen bölgelerden biri. Avrupa kozmetik sektörünün de son yıllarda hedef büyüttüğü bir bölge olan Orta Doğu’da Avrupa markaları başta olmak üzere dünya markalarıyla rekabet eden LORİS Parfüm, Beautyworld Middle East’de en fazla ilgi gören, en çok ziyaret edilen stanlardan biri oldu.

LORİS Parfüm, Uluslararası Kozmetik sektöründe, Avrupa, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetleri başta olmak üzere, bir çok ülkede kendi markasıyla yer alıyor. 250 yurt dışı mağazasıyla Türkiye’yi başarıyla dünya pazarlarında temsil eden LORİS Parfüm, yenilikçi ve ileri teknoloji üretim misyonu doğrultusunda yatırımlar yaparak, ürün çeşitliliğini geliştiriyor.

Kozmetik sektöründe, Parfüm, Ev Kokuları, Deodorant ve özel kokular gibi birçok kategoride ürünleri bulunan LORİS Parfüm, 5 kıtada 60’ın üzerinde ülkeye hem ihracat yapıyor, hem de distribütörlük, franchise yatırımlarıyla Perakende alanında büyümeye devam ediyor. AR-GE’ye yönelik dünya standartlarında yatırımları ve istihdam gücüyle ülke ekonomisi için katma değer yaratmaya devam eden LORİS Parfüm, 2024 yılında da Türkiye’de ve yurt dışında bir çok ülkede kendi mağazalarını açmaya devam edecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın