Aile seyahatlerinde çocukların mutlu vakit geçirebilmeleri için dünyanın ilk tanınan Türk çizgi filmi Kral Şakir ile işbirliği yapan Hilton otelleri, DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’da 12 Kasım tarihinde karakterin yaratıcısı Varol Yaşaroğlu’nu ağırlıyor. Yaşaroğlu, miniklerle atölyesinde eğlenceli dakikalar geçirirken ve ebeveynler keyifli ve lezzetli bir brunch deneyimi yaşıyor olacak. 

Şanlıurfa, Türkiye 31 Ekim 2023 – Türkiye’nin ilk uluslararası çizgi filmine hayat veren Varol Yaşaroğlu, 12 Kasım Pazar günü Şanlıurfa’nın ilk uluslararası beş yıldızlı otelinde sevenleriyle buluşuyor. Kral Şakir’in yaratıcısının, DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’da vereceği atölye çalışmasına isteyen herkes biletli katılım sağlayabilecek. 

Atölye ve brunch etkinliği; ebeveynleri ile katılacak çocuklar için %50 indirimli olacak. Şanlıurfa’ya ilk defa gelen Varol Yaşaroğlu ile 12 Kasım Pazar saat 10.30’da başlayacak brunch ve atölye için aileler 0530 919 111 29 / 0530 919 11 30 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırabilecekler.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın