‘’Kumaşla Konuşan Modacı’’Gönül Uysal 15. kişisel defilesini Gültur otelde gerçekleştirdi..

Küçükkuyu/Çanakkale Belediyesi ve Gültur Motelin katkıları ile organize edilen Defile tüm Körfez bölgemizdeki halkımızın çok geniş bir katılımıyla gerçekleşti.

Defilede 80 civarında elbise, 10 yerel amatör manken tarafından halkın beğenisine ücretsiz sunuldu.

Cumhuriyetimizin 100ncü yılı kutlamaları çerçevesinde organize edilen; Ülkemizin kurtuluşunu ve Cumhuriyetimizin kuruluşunu gerçekleştiren Büyük Önder ATATÜRK ve silah arkadaşlarına yakışır bir çoşku ile ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk fotoğrafları ile katılan halk marşlar söyleyerek defileye renk kattı.

Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz BALKAN yaptığı konuşmada; Böyle anlamlı bir günde bu defileyi organize ettiği için Modacı Gönül UYSAL’a bir plaket verdi.

Katılımın yoğun olduğu ve bir bölüm izleyicinin ayakta izlediği defile Tango gösterisi ile renklendi.

‘’Kumaşla Konuşan Modacı’’ olarak tanımlanan Modacı Gönül UYSAL tarafından tasarlanan kumaşların da  çok ilginç öyküleri var.

Bir kısım kumaş dünyanın değişik ülkelerinden getirilen otantik ürünlerden seçilirken, bir kısmı da tam manasıyla geri dönüşüm denebilir. Anneden kalan; çarşaflar, yatak ve yastık takımlarından oluşan eskilerin değerlendirmesiyle tasarlandı.

Gönül UYSAL, kendi imzasını taşıyan 15. karma defilesi Çanakkale Küçükkuyu’da 29 Ekim Pazar günü Gültur Motel’de bölge halkının büyük beğenisi ile gerçekleşti.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın