İstanbul Boğazı’nın kalbinde, Asya’nın zümrüt yeşilini eşsiz bir manzara ile sunan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, cumhuriyetin 100. yılına özel bir konsept ile giriyor. Otelin girişinden, dış cephesine ve tatlı seçeneklerinde kadar her yer kırmızı-beyaz renklere bürünüyor.

Boğazı’n eşsiz maviliğine ve kentin tarih kokan büyülü silüetine bakan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını özel dokunuşlarla kutluyor. Otel girişinde tüm misafirleri karşılayan çiçekler, Ekim ayı boyunca Türk bayrağını sembolize etmek üzere, kırmızı beyaz renklerde kullanılarak tasarlandı. Ayrıca ayın anlam ve önemine istinaden 10 gün boyunca The Mandarin Cake Shop’ta tüm tatlılar misafirlere kırmızı beyaz renklerde ve Türk bayrağı süslemeleriyle servis edilecek. 

Cumhuriyetin kuruluş gününe özel tüm hafta boyunca çay saati kırmızı beyaz konsept ile hizmet verirken 29 Ekim günü ve gecesi, otelin dış cephesi tamamen kırmızı renkte ışık yansımasıyla süslenerek Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş günü, büyük bir coşkuyla kutlanacak. 

Manevi olarak duygu yüklü bu anlamlı günde gerek görsel bir şölenle gerekse lezzetli tatlılarla kutlayacak olan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, 29 Ekim’de bu coşkuya ortak olmak isteyen tüm misafirlerini bekliyor. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın