Saat tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Jacques Philippe, Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışı’nın resmi zaman sponsoru oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla, Türkiye Yelken Federasyonu koordinasyonunda İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından gerçekleştirilen organizasyonda, yarışın temposunu Swiss Made geleneğini ve işçiliğini modern tasarımlarla harmanlayan Jacques Philippe belirleyecek.

Geçtiğimiz iki yılda Türkiye’de düzenlenen deniz sporları organizasyonları arasında en saygın organizasyonlardan biri olan Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı Trofesi’nin ilk etabı Temmuz ayında Bodrum’da yapıldı. Yatçılık alanında ülkemizi dünya çapında görünür kılan etkinliğin ikinci etabı ise 27-29 Ekim 2023’te İstanbul’da gerçekleşecek. 

Yelkenli tekneler ve yüzlerce yarışçının şampiyonluk için kıyasıya mücadele edeceği zorlu yarışın sonunda toplamda en iyi dereceyi elde edecek takıma Cumhuriyet 100. Yıl Kupası takdim edilecek. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın