Günümüz dünyasının dinamik yapısı, tüketici alışkanlıklarını büyük ölçüde etkiliyor. Bu alışkanlıkların ışığında hızla gelişen ve değişen e-ticaret dünyasına dair bilinmesi gereken pek çok detay bulunuyor. Sektörün önemli aktörleri doğru iş modelleri geliştirerek müşteriler ile efektif bir iletişim ve kusursuz bir e-ticaret süreci yürütebiliyor. E-ticaret süreçlerine yönelik trendlerin belirlenmesinde bu alandaki isimlerin bir araya gelip deneyimlerini, gözlemlerini ve öngörülerini paylaştığı etkinlikler büyük rol oynuyor. 

Pazarlama Türkiye, e-ticaret dünyasının stratejilerine ve trendlerine yakından bakılacak yeni bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

E-Ticaret Zirvesi, teknoloji girişimlerini, dijitalleşen şirketleri, B2B ve B2C şirketlerini, medya ve iş dünyasının değerli isimlerini, sektörde fark yaratanları, çeşitli markaları ve geleneksel perakendecileri bir araya getirmeyi hedefliyor. 28 Kasım’da Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek bu etkinlikte sektör profesyonelleri ve 250’den fazla katılımcı buluşarak geniş ve çeşitli bir topluluk oluşturacak. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın