Etik ve İtibar Derneği TEİD, 10. Uluslararası Etik Zirvesi, ”Etiğin Renkleri” teması ile 400’ü aşkın konuğun katılımıyla gerçekleşti. Alanında uzman olan uluslararası birçok önemli ismin katıldığı zirvede ”Etiğin Renkleri” teması altında etik, uyum ve itibar konuları tartışıldı.

İş hayatında etik değerlerin benimsenmesi, itibar yönetimi ve uyum alanlarında faaliyetlerini sürdüren Etik ve İtibar Derneği TEİD tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Etik Zirvesi gerçekleşti.  Zirvenin bu yılki teması ”Etiğin Renkleri” olurken, Uluslararası Etik Zirvesi’nde TEİD üyeleri, etik, uyum ve itibar yönetimi konularına ilgi duyan profesyoneller bir araya gelerek, geleceğe ışık tuttu. İş dünyası, akademisyen ve hukuk çevrelerince yakından takip edilen zirve, yurtiçi ve yurtdışından çok önemli isimleri ağırladı.

10. kez, 400’ü aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte konusunda uzman ve deneyimli konuşmacılar İş Etiği, ESG, Sürdürülebilirlik, Dijitalleşmede Etik, Uyum, İç kontrol ve Denetim Süreçleri gibi konu başlıklarına değinerek, merak edilenlere cevap verdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın