Dünyanın önde gelen kripto türevleri ve Copy Trade (işlem kopyalama) platformu Bitget, Eylül ayı Koruma Fonu Değerlendirme raporunu yayınladı. Rapora göre fonun değeri, piyasa hareketlerine rağmen geçen yıl Kasım ayından bu yana 300 milyon ABD dolarını aştı. Eylül ayında ise değer, 340 milyon ABD dolarına ulaştı.

Bitget’in geçtiğimiz yılın Ağustos ayında başlattığı Koruma Fonu, kullanıcıların kripto varlıklarını koruma konusundaki taahhüdünü yansıtan öncü bir kanıt olarak öne çıkıyor. Fon; zorlayıcı olaylar, hacker saldırıları veya beklenmeyen piyasa durumları karşısında kullanıcıların varlıklarını korumak için güçlü finansal kalkan oluşturan 200 milyon ABD dolarıyla başlamıştı.

Bitget Koruma Fonu, tamamen Bitget tarafından finanse ediliyor. Bu da yüksek derecede işletme esnekliği ve özerklik sağlıyor. Bu yaklaşım, dış bürokrasi veya politika ayarları olmadan hızlı ve etkili varlık kapsamını mümkün kılıyor. Stabilite ve likiditeyi dış etkenlere karşı güçlendirmek için fon, BTC, USDT ve USDC dahil olmak üzere yüksek likiditeye sahip kripto paraların çeşitlendirilmiş bir portföyünü içeriyor. Bitget Koruma Fonu, kullanıcıların varlıklarının 1:1 oranında korunduğu oranda tutuluyor. Böylece Bitget, kullanıcıların borsadaki varlıklarına karşılık gelen miktarı sağlayabiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın