İnterkom, Smarthome, Uydu/TV Teknolojilerinin Güçlü İsmi Teknoline, İsaf Fuarı’ndaydı

İletişim ve güvenlik uygulamalarında Türkiye’nin yerli ve ileri teknolojisinin ismi Teknoline Teknoloji, 14-17 Eylül’de İFM İstanbul’da düzenlenen uluslararası güvenlik fuarında ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Türkiye’nin her noktası ve dünyanın her yerinden ziyaretçi ağırlayan fuarda, Teknoline interkom ve fiber optik sistemleri yoğun ilgi görürken, en çok dikkat çeken ise ürün akıllı ev sistemleri oldu.

Tekniksat Grup çatısı altındaki şirketlerden olan Teknoline Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Yukarıkozan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Yukarıkozan ve Genel Müdür Yardımcısı Behiye Yukarıkozan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen fuar boyunca Teknoline, uzman mühendis ekibi ziyaretçilerle tek tek ilgilenerek, ürün ve sistemler hakkında detaylı bilgi verdi.

Türkiye’nin en büyük kamu ve özel projelerinde imzası olan Teknoline; multiswitchleri, TCP/IP interkom sistemleri ve akıllı ev sistemleri ile öne çıkarken, tüketiciler tarafından, yüksek teknoloji ürün ve hizmetlerini, yerli üretici kimliği, teknik yeterliliği ve profesyonelliği birleştirerek tüketiciye ulaştıran yapısı takdir topladı.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın