Bybit Global tarafından hazırlanan bültende günün gelişmelerine yer veriliyor.

SPX endeksi %0,01 yükselirken, Fed Başkanı Bowman’ın şahin yorumları ve 10 yıllık T-note getirilerinin 16 yılın en yüksek seviyesine çıkması piyasadaki tedirginliğe katkıda bulundu. Daha geniş kripto para piyasası, son 24 saat içinde Bitcoin ve Ethereum’un sırasıyla %2,67 ve %0,29 yükselmesiyle artış gösterdi.

Bugünün en iyi performans göstereni, Ethereum birlikte çalışabilirliğini artıran ve kullanıcı gizliliği özelliklerini geliştiren v1.11’i piyasaya sürdükten sonra son 24 saat içinde %4,7 artan SCRT oldu.

Şubat 2020’de piyasaya sürülen Secret Network (SCRT), kullanıcı verilerini korumak için şifrelenmiş akıllı sözleşmeler kullanan gizlilik odaklı bir blok zinciridir. Kısa süre önce SCRT, gizlilik özelliklerini ve Ethereum Virtual Machine (EVM) uyumlu blok zincirleriyle birlikte çalışabilirliğini geliştirerek 1.11 sürümüne yükseltildi. Buna ek olarak, kullanıcıları zincir üzerindeki olaylar hakkında doğrudan uyararak ağ tıkanıklığını azaltan özel anlık bildirimler sunuldu. Bu yükseltme, Secret Network’ün Secret ve Ethereum ekosistemleri arasındaki boşluğu doldurmaya yönelik devam eden girişiminde önemli bir adımdır.

Babylon, Cosmoverse’de “Bitcoin Staking Protocol MVP “yi tanıtmayı planlıyor. Protokol, Proof of Stake (PoS) zincirlerinin ve merkezi olmayan uygulamaların güvenliğini artırmak için atıl Bitcoinlerin kullanılmayan potansiyelini ortaya çıkarmayı amaçlıyor. PoS zincirlerinin kendi yerel tokenleri yerine Bitcoin stake etmelerine olanak tanıyarak güvenliği artırıyor ve enflasyonu azaltıyor. Protokol, önemli Cosmos zincirlerinden destek aldı ve Bitcoin stake etmeyi çeşitli PoS sistemlerine sorunsuz bir şekilde entegre etmek için tasarlandı. Babylon, teknolojisinin Bitcoin stake etmeye yönelik açık bir talebin olduğu Cosmos gibi ekosistemlerde benimsenmesini planlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın