MAN kamyon ve otobüsleri, ağır ticari araç sektöründe güçlü ve dayanıklı motorları ile yol arkadaşlarının güvenilir çözüm ortağı olmaya devam ediyor. MAN’ın müşterilerine sunduğu Uzatılmış Garanti Paketleri ile motor ömürleri uzatılan araçlar, orijinal parça kullanımı ve MAN Yetkili Servislerde zamanında yapılan bakımlarla hem yıllara hem de yollara meydan okuyor.

Türkiye seyahat sektörünün köklü markası Özkaymak’ın, filosundaki 2014 model NEOPLAN Tourliner, motor kapağı açılmadan 3 milyon kilometre yol yaparken, aynı şekilde lojistik sektörünün önde gelen firmalarından İntegral Lojistik bünyesinde çalışan 2013 model ödüllü MAN TGX de orijinal motoru ile 1.2 milyon kilometre yolu katetti. 

MAN’ın ağır ticari araç segmentlerindeki aslanlarının uzun ömürlü motorları ile dayanıklıklarını bir kez daha ispat ettiğini vurgulayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri Direktörü Aydın Yumrukçal, “MAN’ın ürettiği her motorun temelinde; firmanın 250 yılı aşan bilgi birikimi, ileri teknolojisi ve mühendislik deneyimi var. Bu yüzden MAN demek; dayanıklılık, güvenlik, performans, üstün teknoloji ve konfor demek” dedi.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın