“Bağ” sergimiz yoğun ilgi ve istek üzerine 7 Ekim Cumartesi gününe kadar uzattık

“Bag” sergisi Nuray Özler Yolcu küratörlügünde farklı disiplinlerde çalısan on iki sanatçıyı bir araya getiriyor, 16 Eylül – 7 Ekim tarihleri arasında Arthan Galeri’de izleyici ile bulusuyor.

“Bag “sadece kisisel iliskilerin degil, aynı zamanda insan ile doga, geçmis ile gelecek arasındaki iletisimin de bir ifadesidir. Sergi, izleyicilere etkilesimin derin ve karmasık örgüsünü görmeleri ve hissetmeleri için bir fırsat sunuyor. Baglarımızın gücü ve kırılganlıgı, her bir eserde kendini gösterirken, sanatçılarımızın ve izleyicilerin bir araya gelerek bu bagların iliskisini derinlemesine kesfetmelerine yol açmayı hedefliyor.

Bag Sergisi’nde, sanatçıların yaratıcı ifadeleri ve izleyicilerin empatik bagları birlesir. Her bir eser, bir dokunun digerine nasıl geçtigini ve nasıl bir anlam tasıdıgını anlatan bir hikaye sunar. Bu aynı zamanda insan baglarının ve iliskilerinin gücünü anlatan bir anlatının gerçekligini simgeler.

Sanatçılar; Çagdas Erçelik, Deniz Kurtdere, Fatma Basar, Günes Özmen Hüseyin Rüstemoglu, Orçun Ilter, Reyhan Uludag, Sefa Yamak, Selda Okutan Seydi Murat Koç, Sükriye Karaçay, Utkan Basar


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın