İlk olarak Ağustos 2022’de duyurulan Japon saat devi Citizen’in NJ0150 Tsuyosa serisi, tüm dünyada son 25 yılın en çok satan modeli haline geldi. 70’lerde İsviçre’de ortaya çıkan entegre bilezikli çelik spor saat akımına parlak ve göz alıcı kadran renkleriyle katılan Citizen Tsuyosa, tanıtıldığı ilk günden beri koleksiyonerler ve saat severlerden yoğun bir ilgi görüyor. 40 mm’lik kasası ile günlük kullanım için oldukça çekici olan Tsuyosa, vintage havasını yakalarken aynı zamanda sunray renkli kadranlarıyla modern bir görünüm sunuyor.

Entegre bilezikli çelik spor saatler lüks saat hayranlarına 70’li yılların klasiklerini hatırlatır. Hem stil hem de kalite açısından zamana meydan okuyacak bir çelik spor saat bulmak hiç kolay değildir. Tüm dünyada son 25 yılın en çok satan modeli haline gelen Citizen’in NJ0150 Tsuyosa serisi 70’li yılların mirasını başarıyla taşırken, ultramodern spor stilini de beraberinde getiriyor. Japonca’da “güç” anlamına gelen Tsuyosa, kolaylıkla tek saatiniz olabilecek çok yönlü bir günlük saat ve gittiğiniz her yerde size eşlik etmeye aday.

Maksimum Konfor Maksimum Dayanıklılıkla Birleşiyor

Her gün takmak için oldukça rahat 40 mm’lik kasası ve 11.7 mm yüksekliği ile çoğu bilekte dengeli bir duruş sergileyerek spor-klasik dengesine uygun bir görünüm sunan Tsuyosa serisi, tasarıma göz kamaştırıcı bir parlaklık kazandıran sunray cilalı kadran renkleri ile stilinize canlı bir dokunuş katıyor. Detaylıca uygulanmış üst seviye çelik işçiliği; fırçalanmış ve parlak cilalanmış yüzeylerin uyumu ile ilk bakışta kalite hissini yaşatıyor. Safir kristal camı çizilmelere karşı maksimum dayanıklılık sağlarken yansımayı da önlüyor.

Kurma kolunun saat 4 konumuna yerleştirilmesi Citizen NJ0150 Tsuyosa serisine şu anda mevcut olan diğer entegre bilezikli saatlerin çoğuna kıyasla biraz farklı bir genel görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor. 1970 ve 80’lerin entegre bilezikli saat tasarımının şık sportif çekiciliğini mükemmel bir şekilde somutlaştıran baton saat imleri ve düz ibrelerle donatılan Citizen NJ0150 Tsuyosa serisi ayrıca tescilli lümeninin güçlü bir şekilde uygulanması sayesinde harika bir gece kullanımı sunuyor.

70’lerin İlhamıyla Benzersiz Bir Retro Deneyimi

Güneş enerjisiyle çalışan mühendislik harikası Eco-Drive saatleriyle öne çıkan Japon saat devi Citizen, Tsuyosa serisinde ise, geleneklere bağlı kalmayı tercih eden ve retro hayranlarının ilgisini çekeceği kesin olan otomatik bir mekanizma kullanıyor. Safir kristal camının arkası, arzu ettiğiniz takdirde saatin iç aksamına göz atmanıza olanak tanıyor. Citizen’in sahip olduğu Miyota isimli mekanizma fabrikası tarafından üretilen Cal.8210, 40 saatlik güç rezervi sunuyor. 21 taşla donatılan altın rengindeki mekanizma, safir ve çelik kasanın arkasında durmaksızın çalışıyor.

Aralarından seçim yapabileceğiniz çarpıcı kadran renkleri, safir kristal cam, paslanmaz çelik kasa, Citizen tarafından üretilen güvenilir otomatik mekanizma ve çok yönlü bir stil ile günlük kullanım için oldukça çekici olan Tsuyosa serisi, 50 metreye kadar suya dayanıklılık sunuyor. Ultramodern spor stilini bileğinize getiren Citizen NJ0150 Tsuyosa serisi hem koleksiyonerler hem de biricik saatini arayan saat meraklıları için harika bir seçenek olarak öne çıkıyor. 

Dikkatleri Üzerinize Çekecek Güçlü Renkler

Gösterişli renkler şu sıra çok moda olsa da Citizen’in Tsuyosa serisinde herkesi memnun edecek bir seçenek yer alıyor. Citizen Tsuyosa serisi, canlı sarı (NJ0150-81Z), çam yeşili (NJ0150-81X), açık mavi (NJ0150-88M), büyüleyici lacivert (NJ0150-81L), klasik siyah (NJ0150-81E) ve degrade turkuaz (NJ0151-88X) renk seçenekleriyle farklı ve dikkat çekici bir görünüm sunuyor. Serinin yeni üyesi dokulu lacivert kadranlı (NJ0151-88L) model, geçmişten günümüze ulaşmış bir saati andıran krem renkli fosforuyla retro bir görünüme sahip. Serinin diğer modellerden farklı olarak pembe altın kaplama kasa ve bordo kadran ile farklı bir görünüm sunan (NJ0153-82X) modeli de seriye lüks bir dokunuş katıyor.

Türkiye’de Citizen’in Türkiye resmi distribütörü olan Arıkan Group kalite ve güvencesiyle satışa sunulan NJ0150 Tsuyosa serisi, 2 yıl garanti ve gelişmiş teknik servis ayrıcalığıyla saatseverlerle buluşuyor. Taktığınız saatle gerçekten dikkat çekmek istiyorsanız, modern tasarımın, popüler renklerin ve Citizen’in güvenilir saatçiliğinin bir birleşimi olan yeni Citizen Tsuyosa serisi bunun en iyi yolu.

Teknik Özellikler:

Kasa Çapı: 40 mm

Kasa Kalınlığı: 11.7 mm

Kasa Tipi: Çelik

Mekanizma: Otomatik Cal.8210

Ağırlık: 138 gr

Güç Rezervi: 40 Saat

Kordon Tipi: Paslanmaz Çelik Kayış

Cam Tipi: Safir Cam

Su Geçirmezlik: 5 Bar


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın