Ekim ayında da katılımcılara sınırsız bir keşif deneyimi sunmaya devam eden Hope Alkazar, etkileyici etkinliklerin her biri ile kendine özgü bir öğrenme ve büyüme fırsatı sunuyor. Bu Ekim, HOPE Alkazar’ın sunduğu zengin deneyimlerin tadını çıkarmak için bir fırsat ve bir davet niteliğinde.

Cem Güventürk’ün İlk Kişisel Sergisi Hope Alkazar’da!

Banu Seyhan’ın küratörlüğünü üstlendiği ve sanat dünyasının merakla beklediği ‘Kendime Ulaşacağım ama Hangi Yoldan?’ adlı sergi, Cem Güventürk’ün sanatını Hope Alkazar aracılığıyla sanatseverlerle buluşturuyor. 

Cem Güventürk sanatın en temel hedeflerinden birinin insanları kendilerine doğru bir yolculuğa çıkarmak olduğuna inanıyor. Güventürk’ün kendimize ulaşma çabalarımızı, içsel arayışlarımızı, kendi içimizdeki değişimi ve dönüşümü işaret etmek için mükemmel bir araç olarak gördüğü eserlerini, kendinize özgü bir sanatsal deneyim ile keşfetmek için Hope Alkazar’a davetlisiniz.

Rezervasyon için: https://www.hopealkazar.com/experiences/cem-guventurk-sergisi

Doğaçlama Dans ile Dansın Yaratıcı ve Deneysel Yönlerini Keşfedin!

Ekim ayı boyunca, özgürce hareket etmeye ve bedenini daha yakından tanımaya hazır mısın? Katılımcılar, Fetih Arda rehberliğinde gerçekleşecek deneyimler ile kuvvet, dayanıklılık, koordinasyon ve esneklik gibi temel motorik özellikler üzerine egzersizler yaparak bedenlerini dans için hazırlayacaklar. Hareketin doğal akışı ve teknik öğelerini birleştirebileceğiniz Demet Aksular ile Orta Seviye Çağdaş Dans, Kamola Rashidova ile İleri Seviye Çağdaş Dans, Her Ay 1 Her Seviye Street Style ve Masterclass dersleri Ekim ayında sizleri bekliyor.

HOPE Alkazar, dans tutkunları için unutulmaz anlar yaratmaya hazır. Burada, dansın özgürlüğü ve ifadesiyle anın tadını çıkarabilir, kendinizi müziğin akışına bırakabilirsiniz. Siz de bu dansın büyülü dünyasına katılın.

Deneyim her yaş ve seviye için uygundur. 

Rezervasyon için: www.hopealkazar.com

Voleybol Hafta Sonu için Geri Sayım Başladı

Hope Alkazar, voleybol tutkunları ve sporseverler için 21 – 22 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek heyecan verici bir hafta sonuna hazırlanıyor.

Sporun birleştirici gücünü kutlamak ve voleybolun keyifli dünyasını keşfetmek isteyen herkes için mükemmel bir fırsat sunan Hope Alkazar, katılımcıları partnerleri ile bir araya getirerek voleybol heyecanını yaşayacakları keyifli söyleşilere ve atölyelere ev sahipliği yapacak.

Rezervasyon için: www.hopealkazar.com

Açık Stüdyo Günleri

Sürdürülebilir bir geleceğin hayalini kuran ve bunu gerçekleştirmek için çalışanların sahnesi HOPE Alkazar’ın Yaratıcı Stüdyo’su çevreye saygılı, yarını düşünen ve bunun için bir arada harekete geçen herkese açık. Onaranlar Kulübü’nün rehberliğinde artık, dileyen herkes kişisel projeleri veya grup atölyeleri için stüdyoyu ve buradaki ahşap kesim, dijital fabrikasyon, dikiş-nakış, podcast stüdyosu, montaj tezgahı ile 3B yazıcıyı kullanabilecek. Atölyeyi kullanacakların, talep ettikleri gün ve saatler arasında atölye uygunluğunun planlanabilmesi için randevu almaları gerekli. 

Randevu için: https://www.hopealkazar.com/yaratici-studyo 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın