• Türk Telekom iştiraki ve Türkiye’nin öncü eğitim teknolojileri şirketi Sebit, eğitim çözümleriyle yeni eğitim öğretim yılında da öğrencilerin yanında. Sebit, okul öncesinden lise son sınıfa kadar geniş bir yelpazede öğrencilere yapay zekâ destekli eğitim çözümleri sunuyor. 
  • Ortaokulda güçlü bir temel için Vitamin Kitapları, LGS’ye hazırlanan öğrenciler için Vitamin LGS, YKS öğrencileri için Raunt ürünleri, bu dönemde de öğrencilerin en önemli referans kaynağı olacak.Türk Telekom iştiraki ve Türkiye’nin öncü eğitim teknolojileri şirketi Sebit, eğitim çözümleriyle milyonlarca öğrenciyi destekliyor. Kişiye özel yönlendirmeler, canlı dersler, rehberlik yayınları ve bire bir rehberlik desteği gibi geniş bir yelpazede tüm ihtiyaçlara yönelik yapay zekâ destekli çözümler sunan Sebit; yeni eğitim öğretim yılında da öğrencilerin başarılarına katkı sağlamaya devam edecek. 
  • 35 yıldır yenilikçi teknolojilerle eğitimi dönüştüren Sebit; LGS hazırlığı için Vitamin LGS, YKS hazırlığı için Raunt’la öğrencilere kapsamlı dijital ve basılı kaynaklar sunuyor. Geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde Sebit’in kişiselleştirilmiş eğitim çözümleriyle öğrenciler, merkezî sınavlarda büyük başarılara imza attılar. Sebit’in 8. sınıflara yönelik geliştirdiği Vitamin LGS’yle sınava hazırlanan öğrencilerden 27’si tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. 2023 YKS’de Sebit’in üniversiteye hazırlık ürünü Raunt’la çalışanlar arasında Türkiye 1’incisi, 2’ncisi, 3’üncüsü, 4’üncüsü, 6’ncısı ve 7’ncisi olan Raunt öğrencileri bulunuyor.

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın