Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum, BAE Dış Ticaret Bakanlığı ve BAE Dış Yatırım Bakanlığı’nın himayelerinde, dünyanın her yerinden gayrimenkul şirketleri son gelişmeleri ve yeni projelerini sergilemek için International Property Show / Dubai World Trade Center’da toplanacak. İlk sözleşme ile tarih ve saat dikkate alınarak m² bazında bir sıralama gerçekleştirilecek, stant seçim hakkı tanınacaktır.

Türkiye ile BAE arasında 50,7 milyar dolarlık anlaşma imzalandı. Son yıllarda hızla gelişmekte olan bir iş birliği ve yatırım ortamına dönüşmektedir. Bu iki ülke arasındaki yatırımların odak noktası ise giderek artan bir şekilde gayrimenkul sektörü olmaktadır. Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki gayrimenkul projeleri, BAE yatırımcılarının ilgisini çekmekte ve karşılıklı yatırım fırsatlarının artmasına olanak sağlamaktadır. İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, iki ülke arasında enerji, ulaştırma, altyapı, lojistik, e-ticaret, finans, sağlık, gıda, turizm, emlak, inşaat, savunma sanayii, yapay zekâ ve ileri teknolojiler gibi alanlarda 13 belgenin imzalandığı, anlaşmaların toplam tutarının 50,7 milyar dolar olduğu duyuruldu.

Körfez yatırımcısının buluşma noktası: Organizasyonun odağında gayrimenkul piyasasının teknoloji ve sürdürülebilirlikle ilgili değişimlere nasıl uyum sağladığı var. 3 gün sürecek etkinlik boyunca binlerce yatırımcı, sektör duayeni bir araya gelerek gayrimenkulün geleceğini ve iş birliği olanaklarını konuşacak. Ortadoğu, Asya-Pasifik, Avrupa ve Afrika bölgesinden inşaat şirketlerini, gayrimenkul danışmanlarını, bireysel yatırımcıları ve sektöre yön veren kuruluşları bir araya getiren Dubai IPS’ in bu yıl 20 binin üzerinde ziyaretçi çekmesi ve 80’dan fazla ülkenin katılımı bekleniyor.

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA)’ nın kontrolünde gerçekleşen ve dünyanın her yerinden gelen katılımcıların ilgisini çeken Dubai International Property Show (IPS), hem uluslararası hem de Körfez Ülkeleri emlak piyasalarının konut, ticari ve karma kullanımlı gayrimenkul ürünlerinin tanıtım platformu olmakla birlikte, özellikle Körfez Ülkeleri yatırımcılarını buluşturan bir organizasyon olma özelliğini de taşıyor.

Ziyaretçi profilinin bu kadar kaliteli olması ve ciddi alıcıların gelmesi fuara olan ilginin artırmasını sağladı. Uluslararası gayrimenkul pazarına katkı sağlayan ve sektöre yön veren Dubai IPS’ i genellikle BAE, Qatar, Saudi Arabistan, Bahreyn, Umman, Amerika, İngiltere, İsrail, Mısır, Cezayir, Libya, Fas, Ürdün, Irak, Pakistan, Kenya, Nijerya, Gine, Bangladeş, Güney Afrika, Hindistan ve Türkiye’ den yatırımcılar yoğun bir şekilde ziyaret ediyor.

Hem B2B hem de B2C ziyaretçi profiline sahip. Fuarımız körfez bölgesi yatırımcılarına ulaşılması noktasında bir köprü olma misyonu üsleniyor. Fuarda Türkiye için 500 metrekare alan ayrıldı. International Property Show (IPS) Dubai World Trade Center’da satış yapma lisansına sahip olan tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarıdır.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın