İş hayatında etik değerlerin benimsenmesi, itibar yönetimi ve uyum alanlarında faaliyetlerini sürdüren Etik ve İtibar Derneği TEİD, 10. Uluslararası Etik Zirvesi’ni 4 Ekim 2023’te Hilton İstanbul Bosphorus Otel’de ”Etiğin Renkleri” teması ile gerçekleştirecek.

Etik ve İtibar Derneği TEİD tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Etik Zirvesi, 04 Ekim 2023 tarihinde Hilton İstanbul Bosphorus Otel’degerçekleştirilecek. Zirvenin bu yılki teması ”Etiğin Renkleri” olurken, Uluslararası Etik Zirvesi’nde TEİD üyeleri, etik, uyum ve itibar yönetimi konularına ilgi duyan profesyoneller bir araya gelerek, geleceğe ışık tutacaklar.

Etik, uyum ve itibar yönetimi konularına ilgili profesyoneller için gelenekselleşen TEİD Uluslararası Etik Zirvesi ülkemizde ve uluslararası alanda oluşan gelişmeleri takip etmek ve alanlarında uzman isimlerin tecrübelerinden faydalanmak için önemli bir gelişim alanı oluşturuyor. Zirve, sivil toplum ve özel sektör iş birliğinde ulusal ve uluslararası konuk ve katılımcıların bir araya gelmesi ile gerçekleşmesinin yanı sıra özel sektör odaklı olması bakımından da Türkiye ve bölgede eşine az rastlanır bir paylaşım ortamı ve zengin bir platform sunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın