TÜSİAD tarafından “Teknolojik Sıçrama: Yüksek Teknoloji ile Dijital Çağa Uyum” temasıyla 28 Eylül’de gerçekleşecek Dijital Türkiye Konferansı, NASA’da 26 yıllık deneyime sahip bir lider olan, NASA’dan Gümüş Başarı Madalyası, NASA İnovasyon Ödülü ve NASA Üstün Başarı Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve takdir alan Dr. Omar Hatamleh’i ağırlayacak.

TÜSİAD tarafından 28 Eylül’de SwissOtel’de düzenlenen Dijital Türkiye Konferansı’nda, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına girerken Türkiye’nin küresel rekabet gücünü artırmak amacıyla dijital dönüşümü etkin şekilde gerçekleştirmek ve yarattığı fırsat alanlarını değerlendirmek için gereken Dijital Türkiye Vizyonu ele alınacak. Konferansa tüm dünyadan önemli isimler katılacak.

Konferansın ana tema konuşmacılarından biri NASA AI ve İnovasyon Baş Danışmanı Dr. Omar Hatamleh olacak. Bilim ve teknolojinin sınırlarını ilerletme ve gelecek nesil yenilikçilere, kaşiflere ilham verme konusunda tutkulu olan Hatamleh, “Geleceği Dönüştürmek” başlıklı konuşmasıyla katılımcılara ufuk açıcı dakikalar yaşatacak.

Dr. Omar Hatamleh kimdir?

NASA’da 26 yıllık deneyime sahip bir lider olan Dr. Omar Hatamleh, Goddard Uzay Uçuş Merkezi’nde Yapay Zeka ve İnovasyon Baş Danışmanı ve NASA Genel Merkezi’nde NASA BT Stratejisi Lideri olarak görev yapmaktadır. NASA’nın misyonlarını ve hedeflerini destekleyen en yeni yapay zeka ve teknoloji çözümlerini belirlemek ve entegre etmenin yanı sıra kurumun BT stratejisini ve vizyonunu geliştirmekten ve uygulamaktan sorumludur.

Yapay zeka ve teknolojinin iş, etik, toplum ve ekonominin geleceği üzerindeki etkisini araştıran BetweenBrains kitabının ortak yazarı olan Hatamleh, mühendislik alanında 33’ün üzerinde uluslararası dergi makalesi yayınlamış ve NASA’dan Gümüş Başarı Madalyası, NASA İnovasyon Ödülü ve NASA Üstün Başarı Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve takdir almıştır.

Ulusal ve uluslararası konuşmacıları, geleceğin teknolojilerini konuşacak

TÜSİAD Dijital Türkiye Konferansı’nın bu yılki ulusal ve uluslararası konuşmacıları, geleceğin teknolojileri ve dijitalleşme vizyonu öngörülerini paylaşacak. Konferansta, Türkiye’nin teknolojik sıçramayı gerçekleştirebilmesi için ihtiyaçları, dijital dönüşümü, değişen yetkinlik gereksinimleri, veri, fintek ve banka iş birlikleri, mobilitenin geleceği, yatırımcı profilinin dönüşümü, “Silikon Vadisi” ruhu ve girişimcilik ele alınacak konulardan bazıları olacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın