Milliyet Executive, iş dünyasının merak edilenlerini, analizleri ve trendleri mercek altına almaya devam ediyor. Dergi Eylül ayında, genç girişimcilerin iş dünyasına atılmasını kolaylaştıracak teşvik imkanlarını ele alıyor. Yeni sayıda, özel dosya ve röportajlar ile iş dünyasında yaşanan son gelişmeler okuyucuyla buluşuyor.

Milliyet Executive, kapak sayfasında yenilik ve yaratıcılığın en önemli kaynaklarından olan genç girişimcileri odağına alıyor ve girişimcilerin iş dünyasına yönlendirilmesini desteklemek, iş dünyasına atılmasını kolaylaştırmak amacıyla yararlanabilecekleri vergi ve prim istisnası konularını detaylarıyla sunuyor.

Yeni sayıda, IBM Türkiye Genel Müdürü Işıl Kılınç Gürtuna, üretim, pazarlama ve yönetim süreçleri için yeni teknolojilerle rakiplerinin bir adım önüne geçmek isteyen işletmeler adına rekabette giderek öne çıkan yapay zeka çözümlerini okurlarla paylaşıyor. 

İş hayatında yeşil, dijital ve toplumsal dönüşümü ‘üçüz dönüşüm’ olarak ana hedef yaparak ilerleyen Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’nin ilk kadın başkanı Sibel Zorlu’nun yol haritasının detayları Aslı Öktener röportajı ile yeni sayıda meraklısına sunuluyor. Müge Baltacı ise kurucusu olduğu, elektronik atıkların yönetimine dair dijital bir altyapı oluşturmak amacıyla kurulan Köstebek (Mol-e) ile elektronik atıkların nasıl yeniden hayat bulduğunu anlatıyor.

Milliyet Executive, Data Expert iş birliğinde BMI tarafından yürütülen ‘En Etkin 50 CHRO’ yani İnsan Kaynakları Direktörleri araştırmasına göre listede yer alan İK liderlerine yer verirken, Türkiye’nin elektronikten sigortaya, gıdadan havacılığa önde gelen şirketlerinde gerçekleşen kurumsal hedeflerine yönelik atamaların ayrıntıları ile turistlerin tatil tercihinde önemli yer edinen Türkiye’deki yat turizmine yönelik son durum okurlarla paylaşılıyor.

Milliyet Executive, her ay yayımlanan yeni sayılarıyla iş dünyasının merak edilenlerini, analizleri ve trendleri mercek altına almaya devam edecek. Dergiye tüm Türkiye’de erişilebileceği gibi Getir, Trendyol, Turkcell Dergilik ve dijital platformlardan da ulaşmak mümkün.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın