Novakid, 2-3 Eylül tarihleri arasında İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilen Yaratıcı Çocuk Festivali’nde çocuklarla ve ebeveynlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor. Festival, yirmi binden fazla katılımcıyla büyük bir başarıya imza attı. Festivalin Novakid’in Türkiye’de katıldığı ilk yüz yüze etkinlik olduğu düşünüldüğünde, ulaşılan sonuç şirket için heyecan vericiydi ve Novakid standı genç öğrencilerden büyük ilgi gördü.
Yaratıcı Çocuk Festivali, çocukların yaratıcılıklarını pekiştirmek, eğlenirken öğrenmelerini sağlamak ve aynı anda aynı alanda 100’den fazla eş zamanlı eğlendirici, öğretici, ufuk açıcı etkinlikle farklı deneyimler yaşamaları için tasarlandı.
Novakid, festivale katkı sağlayarak çocuklara online öğrenme platformunu canlı olarak deneyimleme fırsatı sundu. Bu kapsamda alanda ücretsiz olarak verilen birebir dersler, grup dersleri ve Novakid Oyun Dünyası’ndaki aktiviteler yer aldı. Ana dili İngilizce olan öğretmenler gün boyunca alanda bulunan büyük ekran cihazlar aracılığıyla standa gelen çocuklarla sohbet etti.

500’ü aşkın çocuk İngilizce öğrenme aktivitelerine katıldı
Bu heyecan verici festival için yirmi binden fazla çocuk ve ebeveyn bize katıldı. Tüm katılımcılar için değerli bilgiler ve eğlenceli deneyimler sağlayan 100’ün üzerinde bilgilendirici oturum ve atölye düzenlendi.
Yazar Şermin Yaşar ve Sunay Akın tarafından açılışı yapılan festival, Yeni Türkü, Ezo Sunal, Evrencan Gündüz, Safiye ve Emrehan konserleri, tiyatro oyunları, pandomim sanatçıları, jonglörler, sihirbazlar ve balon gösterileriyle devam etti.
Novakid, festival boyunca çocuklara ana dili İngilizce olan öğretmenlerle aralıksız olarak ücretsiz online İngilizce dersleri verdi. 500’ün üzerinde çocuk Novakid standını ziyaret ederek ilgi çekici İngilizce öğrenme etkinliklerine katıldı. Etkinliklere katılan çocuklar Novakid rozetleri, çıkartmalar, ücretsiz dersler ve indirimler kazandı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın