Her ay ekonomi ve iş dünyasının nabzını tutan PLATİN, Eylül sayısıyla da tüm yeniliklerden haberdar olmanızı sağlıyor.

BANKACILIKTA DİJİTALLEŞME DÖNEMİ

Bankacılık sektörü son yıllarda yaşadığı dijital dönüşümde artık yeni bir döneme geçti. Teknolojik yatırımlarını tamamlayan bankalar klasik ürünlerin yanı sıra servis bankacılığı modeli sayesinde çok farklı kulvarlarda rekabet etmeye başladı. Yeni dönemin şifreleri, işbirliği, yapay zeka, metal yakalılar ve beyaz yakalıları dönüşümünü içeriyor. 

WEB3 TEKNOLOJİLERİ İŞ DÜNYASINI YENİDEN DİZAYN EDİYOR

Dijital çağın hızla ilerlemesini sürdürdüğü günümüzde Web3, adından söz ettirmeye başlayan bir kavram olarak karşımıza çıkıyor. İnternetin geleceği olarak sunulan Web3 teknolojileri, günümüzde ‘vizyon’ olarak görülsede değişimin ayak seslerini duyuruyor. İnovasyonlarıyla iş modellerini de dönüştürme potansiyeline sahip olan Web3, önemli fırsatlar barındırıyor.

DİJİTAL BANKACILIKTA YENİ NESİL KARİYER İMKÂNLARI

Dijital dönüşümün kendini en net hissettirdiği alanlardan bankacılık ve finansta beklentiler ve ihtiyaçlar insan kaynaklarında da ciddi bir değişim dönüşüm yaşatıyor. Meslekler, yeni gelişmelerle farklı boyutlar kazanıyor. Özellikle analitik verileri işleme, tasarlama, ihtiyaçları anlama ve ikna etme yetkinlikleri ön plana çıkarken; uzmanlar, Platin Eylül sayısında dijital bankacılıkta çalışmak isteyenlere önemli önerilerde bulunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın