Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı Sonbahar’23 Dönemi 4 Ekim’de Başlıyor
Kurumların güçlü ve sürdürülebilir bir yapıya sahip olmaları amacıyla Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) ve MY Executive iş birliğinde hazırlanan “Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı” 4 Ekim 2023 tarihinde başlıyor. Başvurular ve erken ödeme indirimi 31 Ağustos’a kadar sürecek.
Kurumsal yönetim anlayışının Türkiye’de tanınması ve gelişmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD), MY Executive iş birliği ve Galatasaray Üniversitesi desteği ile hayata geçirdiği TKYD Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı Sonbahar’23 Dönemi 4 Ekim’de başlıyor. Programın amacı; yönetim kurulu üyelerinin, bağımsız üyelerin, üye adaylarının; desteklenmesi, güçlendirilmesi ve geleceğine yön verdikleri şirketlere sağladıkları katma değerin artırılması olurken, programda Yönetim kurulu üyeliğinde ihtiyaç duyulan öncelikli bilgiler, güncel örnek vakalar ile ele alınarak paylaşılıyor.
Kendi alanlarında öncü isimler deneyimlerini paylaşacak
TKYD üyelerinin %15 indirimli olarak katılabileceği programa, yönetim kurulu üyesi olanlar, aile şirketlerinde yönetime katılan ya da katılmaya hazırlanan yeni nesil aile üyeleri, yönetim kurulu üyeliğine aday C Level yöneticiler ve yönetim danışmanları başvurabilecek. Program; Eğitim, Tecrübe Paylaşımı Webinar’ları, Mentor-Menti Görüşmeleri ve Galatasaray Üniversitesi iş birliğinde hazırlanan Yönetim Kurulu simülasyonları olmak üzere dört bölümden oluşuyor. Toplam 16 hafta süren programın sonunda katılımcılara Galatasaray Üniversitesi tarafından sertifika verilecek. Program çerçevesinde; çok değerli iş liderleri, duayen profesyonel yöneticiler ve ekonomi basınının önemli temsilcileri; bilgi, birikim ve deneyimlerini katılımcılara sunacak.
Yeni isimlerin eklenmesi planlanan Sonbahar’23 döneminde de 3 eğitim modülü fiziki olarak gerçekleştirilirken, fiziki düzenlenmesi planlanan modüllerde çevrim içi katılım imkanı sunulmayacak. Programın son iki haftasında düzenlenen Yönetim Kurulu Simülasyonları da fiziki gerçekleştirilirken, Galatasaray Üniversitesi tarafından verilecek sertifika için her iki simülasyona katılım zorunlu olacak.
Aclan Acar, Adnan Akan, Ahmet Dördüncü, Ali Pandır, Ali Ülker, Prof. Dr. Aytül Erçil, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Can Çaka, Cengiz Solakoğlu, Dr. Cüneyt Sezgin, Cüneyt Türktan, Duygu Yılmaz, Emir Turan, Ethem Kutucular, Feyhan Yaşar, Feyyaz Ünal, Galya Molinas, Hakan Eminsoy, Hurşit Zorlu, Lale Saral Develioğlu, Levent Kömür, Murat Bilgiç, Murat Kolbaşı, Murat Selek, Murat Ülker, Murat Yalnızoğlu, Müge Yalçın, Nazan Somer Özelgin, Neriman Ülsever, Neslihan Tözge, Orhan Turan, Perihan İnci, Sedat Eratalar, Selim Oktar, Dr. Tamer Saka, Tanyer Sönmezer, Tayfun Bayazıt ve Dr. Yılmaz Argüden ilk dört dönemde; programa mentor olarak katkı sağlayan isimler oldu.
Programa ilişkin detaylı bilgi almak ve 31 Ağustos’a kadar sürecek erken ödeme indiriminden yararlanmak için: myboardmember@tkyd.org

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın