Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto borsası Bybit’teki ticaret botları, XRP’nin %70 arttığı ani bir kripto rallisinin ardından son 24 saat içinde ticaret hacmi için tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırdı.

Al ve sat emirlerini otomatik olarak göndermek için algoritmik ticaret stratejilerini kullanan Bybit’in ücretsiz ticaret botları, son 24 saatte toplam 250.000.000 $’lık işlem hacmine ulaştı ve önceki 220 milyon$ rekorunu kırdı. Nitekim 24 saatlik işlem hacmi, bu çeyrek ortalamasından 2,5 kat daha yüksekti.

Artışa, Çarşamba gününe göre 49 katın üzerinde bir artışla 49.000.000 $’lık bir hacim gören Bybit’in XRP vadeli işlem ticaret botu öncülük etti ve bu da onu Bybit’te bitcoin’in ardından en algoritmik olarak alınıp satılan ikinci varlık haline getirdi. Kripto borsası, aynı zaman diliminde oluşturulan yeni botlarda da %50’lik bir artış gördü.

Bybit, botlarında bulunan her ticaret çifti için akıllı AI parametreleri sağlar. Parametreler, karı en üst düzeye çıkarmak için kantitatif uzmanlar tarafından korunur. Bir kullanıcı ticaret botunu kurduktan ve iyi bir getiri elde ettikten sonra, bir düğmeyi tıklayarak stratejisini bir tüccar arkadaşıyla paylaşabilir.

Bybit’in finansal ürünler başkanı Vivien Fang, “Ürünlerimizin bu kadar iyi performans gösterdiğini ve kullanıcılarımızın yukarı yönlü oynaklık dönemlerinde kâr elde ettiğini görmekten heyecan duyuyoruz” dedi. “Bybit’in tüm piyasa katılımcılarına bir sonraki seviye fırsatlar sunmaktan en çok gurur duyduğu zamanlar böyle zamanlar. Genellikle, sofistike ticaret botları yalnızca seçkin yatırımcılar tarafından kullanılabilir, ancak dünyanın Crypto Ark’ı olarak, küresel kullanıcı tabanımıza eşit erişime izin vermek bizim için önemlidir.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın