Eğer çocuğunuz üniversite eğitimi için ABD, Kanada ve İngiltere’deki üniversiteleri hedefliyorsa, Türkiye’de lise eğitimini aldığı dönemde, ABD’de uzaktan eğitim alabilir ve çift diploma sahibi olabilir.

New York – American High School’u bitiren öğrencilerin hak kazandığı diploma ve transcript üzerinde online ibaresi yoktur. Dolayısıyla fiziken Amerika’da eğitim gören öğrencinin aldığı diplomadan farkı yoktur.

AMERİKA’DAN EN ÜST DÜZEYDE AKREDİTASYON

New York – American High School, Amerika’nın en üst düzeyde Lise akreditasyon kurumlarından WASC ve COGNIA tarafından akreditedir.

DAHA EKONOMİK VE PRESTİJLİ ÇÖZÜM

Tam tercih sürecinde bazı velilerimizin yaklaşımlarını da örnek olması amacıyla paylaşıyorum. Özellikle lise 2. ve 3. sınıftaki bazı velilerimiz Türkiye’de yıllık 200 bin TL üzerinde fiyatlı özel okullara gidiyorlardı. Bize kayıt olan bu veliler Türkiye’de de çok daha ekonomik özel okullara kayıtlarını aldırdılar. New York – American High School olarak bu yıl Türkiye’de tanıtım dönemimiz olduğu için yıllık fiyatımız $2,750 düzeyinde. Türkiye’deki özel eğitime kıyasla çok daha uygun bir fiyatla bu hizmeti sunmakla kalmıyoruz. Aynı zamanda çocuğunuz uluslararası geçerliliği olan diploma kazanabilmesini sağlıyoruz.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın