İş Yatırım Menkul Değerler sermaye piyasalarında varlık göstermek isteyen yatırımcılara bir adım daha yaklaştı ve İstanbul’da açılışını gerçekleştirdiği Bahçeşehir Şubesi ile Türkiye genelindeki şube sayısını 30’a çıkardı.

1996’dan bugüne sermaye piyasalarındaki yatırım danışmanlığı hizmetleriyle öne çıkan İş Yatırım şube sayısını artırmaya devam ediyor. İstanbul Büyükçekmece’de, 1 Haziran’da faaliyete başlayan İş Yatırım Bahçeşehir Şubesi, İş Yatırım’ın yirmi yedinci hizmet yılında Türkiye genelinde faaliyete geçen otuzuncu, İstanbul’da ise on ikinci şubesi oldu. Bahçeşehir Şubesi’nde yatırımcılar, ulusal ve uluslararası piyasalardaki hisse senedi, sabit getirili menkul kıymetler, foreks, türev ve yapılandırılmış ürünlere yönelik yatırımlarına bire bir aracılık hizmeti alabilecekler.

İş Yatırım’ın ülke genelindeki 30 şubesi ise şu şekilde: İstanbul (Ataşehir, Bağdat Caddesi, Bahçeşehir, Beylikdüzü, Güneşli, Kalamış, Levent, Maltepe, Maslak, Nişantaşı, Taksim, Yeşilyurt), Ankara (Ankara, Anadolu, Başkent), İzmir (İzmir, Ege, 9 Eylül), Adana, Antalya, Bodrum, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Mersin, Samsun, Trabzon.

İş Yatırım Bahçeşehir Şubesi Adres ve Telefonu:

Cumhuriyet Mahallesi D-100 Karayolu Caddesi First Avenue AVM No: 48 A Blok İç Kapı No:50 34500 Büyükçekmece, İstanbul, 0212 882 77 00


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın