Halil ÖNCÜ-ANTALYA Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu, Kültür Turizm İl Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Antalya Havalimanı’nda kaçak turizm taşımacılığa yönelik Antalya Havalimanı girişinde yoğun bir denetim gerçekleştirdi.

Yapılan denetimlerde TÜRSAB Batı Antalya, Kemer, Manavgat Side ve Alanya BÖLGE Temsil Kurulu Başkanları da hazır bulundu.

Kaçak ve korsan faaliyetlerin sorgulandığı denetimlerde, misafirlerin güvenli bir turizm geçirmesi hedefleniyor. Denetim ekipleri, acente belgelerini, sürücünün belgelerini, vergi levhası, trafik yönünden elverişliliği, taşınan yolcu sayısı ve araç içerisinde uyulması gereken kuralları denetledi.

Mücadelemiz devam edecek!

TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin,” Havalimanında denetimler gerçekleştiriyoruz. Turizmin daha güvenli,daha sürdürülebilir olması için bütün Antalya, turizm camiası seferber oldu. Valiliğimiz, emniyet Müdürlüğümüz, Turizm İl Kültür Müdürlüğümüz bütün birimler burada. Yaklaşık beş aydan bu yana bu denetimlerimizi yapıyoruz. Şu anda denetimlerimizi artırarak devam ediyoruz. İleride bu denetimlerimiz misli ile devam edecek. Ayrıca bütün Akdeniz’deki bölge başkanlarımız burada. Bugün ayrıca Havaalanı içerisinde de araştırmalar yaptık. Yapılan bu denetimler ile kaçak taşımacılığın oldukça önüne geçildiğini görüyoruz. Bu denetimlerden sonra kaçak ve korsan  taşımacılığın yani vergi ödemeyen, yasaya uymayan,yasaları ihlal eden kişilerin yaptığı bu taşımacılığın sonuna geleceğimizi düşünüyorum. Bütün hedefimiz bu. Antalya’da turizmin başkentinde kaçak işlerin olmaması için turizmde elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Sezonun herkes için hayırlı olmasını diliyorum!

Manavgat Side TÜRSAB BTK Başkanı Mehmet Uslu ise, bölgenin huzurlu ve sükunet olarak istediği bir sezon geçirmesi için hep birlikte denetim yaptıklarını belirterek, “ İyi bir denetim gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Sezonun herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Denetimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz!

TÜRSAB Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Hüseyin Gençer  ise denetimlerde yaptığı açıklamada,”Turizm yoğunluluğunun başladığı bu günlerde, Antalya Havalimanında Rıza Perçin Başkanımızın önderliğinde, bölgede yer alan tüm Bölge Temsil Kurulu Başkanları olarak denetimlerin başında bulunmaktayız. Sezon yoğunluğu başta olmak üzere, önümüzdeki bayram yoğunlu ile turizmde hizmetin kesintisiz olması amacıyla, denetimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Amacımız belgesiz seyahat acenteliği faaliyetini önlemek!

Antalya İl Kültür Turizm Müdürlüğü denetim ekibinden İnci Kaya ise yaptığı açıklamasında, “Müdürlüğümüz, turizm polisi ve TÜRSAB işbirliği ile Antalya Havalimanında denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Amacımız belgesiz seyahat acenteliği faaliyetini önlemek. Bu konuda hep beraber, paylaşarak denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz ”dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın