30 yıllık tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen döküm markası Kutes’in İcra Kurulu Başkanı Ali Esat Kutmangil, Çorlu Rotary Kulübü tarafından “Meslekte Üstün Hizmet Ödülü”ne layık görüldü.

Çorlu Rotary Kulübü tarafından gerçekleştirilen “Rotary Meslek Üstün Hizmetleri Ödül Töreni” 4 Mayıs Perşembe günü Hilton Garden INN otelde kulüp üyeleri ve davetlilerin geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Kutes İcra Kurulu Başkanı Ali Esat Kutmangil, Kutes’in sanayi alanında gerçekleştirdiği öncü çalışmalar ve Çorlu bölgesine sağladığı katkılar nedeniyle ödül aldı.
Çorlu Rotary Kulübü’ne ve üyelerine ödül için teşekkürlerini sunan Kutes İcra Kurulu Başkanı Ali Esat Kutmangil, “Kurulduğumuz günden bu yana kurucumuz Mehmet Bekir Kutmangil’in insan odaklı vizyonu doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. 30 yıldır bölgemize, ülkemize, sektörümüze ve toplumumuza sağladığımız faydayı en üst seviyeye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kısa süre önce Cumhurbaşkanlığı kararıyla Özel Endüstri Bölgesi ilan edildik. Bölgede yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederken, insan kaynağımızı artırarak istihdama da katkı sağlayacağız. Paydaşlarımızla beraber sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarımızı sürdürerek bölgemizin hem ekonomik hem de sosyal kalkınmasını desteklemeye devam edeceğiz. Aynı zamanda 2033 yılına kadar yeşil dönüşümümüzü tamamlayıp karbon nötr olacağız” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın