Akasya bu hafta sonu gerçekleştireceği iki farklı alışveriş festivaliyle ziyaretçilerine baharı coşkuyla karşılama fırsatı sunarken, aynı zamanda alışveriş keyfini iyiliğe dönüştürecek. Akasya ve sürdürülebilir iyilik alışverişi platformu Givin, Bi Kutu Kombin stilistleri danışmanlığında, farklı alışveriş ve deneyim kurguları içeren ‘Davetlere Hazırlık Günleri’ etkinliği ile sivil toplum kuruluşlarına destek olurken, Retro Lunapark’ta gerçekleşecek ve birbirinden özgün markaların yer alacağı ‘Açık Hava Alışveriş Festivali’ ile de misafirlerini, baharın gelişini keyifli atölyeler eşliğinde kutlamaya davet ediyor.

Akasya, bu hafta sonu ziyaretçilerini hem içeride hem de açık havada iki alışveriş festivaline çağırıyor.

Akasya ve Givin’den şıklığı iyilikle parlatan bir etkinlik: Davetlere Hazırlık Günleri

Akasya, sürdürülebilir iyilik alışverişi platformu Givin iş birliği ve Bi Kutu Kombin stilistleri danışmanlığında 29 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek “Davetlere Hazırlık Günleri” etkinliği ile sivil toplum kuruluşlarına destek olmaya devam ediyor. Davetlere Hazırlık Günleri’nde, Özlem Süer, Zeynep Tosun, Tuvana Büyükçınar gibi alanında başarılı, birçok değerli tasarımcının, mezuniyet abiyeleri ve kokteyl elbiseleri Givin ile Akasya’da genç kızların eğitimi ve depremden etkilenen çocuklar için desteğe dönüşecek.

Etkinlikte ünlü tasarımcıların giysilerine ek olarak, markaların bağışladığı ürünler ve modanın önde gelen isimlerinden Burcu Esmersoy, Tülin Şahin, Yasemin Öğün gibi isimlerin ürünleri de iyiliğin büyümesine katkıda bulunacak. Gerçekleşen bağış alışverişleriyle birçok genç kızın eğitim bursu karşılanırken, givin.co web sitesi aracılığıyla TEV, TOÇEV, Down Türkiye gibi sivil toplum kuruluşlarına da destek sağlanacak.

Hem yetişkinlere hem miniklere özel bir festival: Açık Hava Alışveriş Festivali

28-30 Nisan tarihleri arasında Retro Lunapark’ta gerçekleşecek Açık Hava Alışveriş Festivali ile Akasya, misafirlerine pek çok markanın birbirinden özgün ürünlerinin yer alacağı, baharın gelişinin keyifli atölyeler eşliğinde kutlanacağı bir atmosfer sunacak. Festival alanında gerçekleşecek ücretsiz atölye çalışmaları ve söyleşiler ile hem yetişkin hem de minik ziyaretçiler eğlenceye ve alışveriş keyfine doyacak.

Takıdan çantaya, aksesuardan giyime farklı kategoriden ürünlerin yer alacağı festivalde en beğenilen tasarımlarıyla Petunia by Tuğçe, sezonun trend gümüş takılarıyla Ays Gümüş, en özel ürünleriyle Ostwint, geleneksel Türk baklava lezzeti ile Babazade Baklava, şık ve renkli ürünleriyle Respira Desing Co, sezonun sevilen parçaları ile Mie Official yer alacak. Ayrıca Cen Cam, Gattia Store, Decobject ve Bubble Up, Cro Cups da festivalin katılımcıları arasında.

Açık Hava Alışveriş Festivali Program Akışı

Bambu Sepet Atölyesi

28 Nisan Cuma-14.30/ Derya Karamanoğlu-Bagn Love

Çocuklarla Takı Tasarım Atölyesi

29 Nisan Cumartesi-14.00/ Fatoş Kurt-Kiarafeel

Çiçekli Çerçeve Tasarım Atölyesi

30 Nisan Pazar-15.30/ Duygu Dede-Duygu Dede Bloom

“Niyet Et, Onayla, Değiş, Değişsin” Söyleşi (Ebeveynler için)

30 Nisan Pazar 16.30/Litoterapist-Ebru Şen

Çocuklara özel resim müzayedesi Akasya’da 

Baharın müjdeleyicisi festival kapsamında ayrıca Sessiz Müzayede’nin kurucuları, ünlü küratörler Rahmi Çöğendez ve Yuliya Ergene’nin renkli sunumlarıyla çocuklara sanatı sevdirmek ve genç yaşta koleksiyonerlik bilinci geliştirmek amacıyla Çocuklara Özel Resim Müzayedesi gerçekleştirecek. 30 Nisan tarihinde eserlerin sergilenmesiyle başlayacak etkinlikte, sanatseverler canlı müzayede deneyimi yaşayacak.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın