Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi-brand mağaza zinciri Enplus, müşteri memnuniyetinin önemli bir parçası olarak gördüğü satış sonrası hizmetleriyle sektörde adından söz ettiriyor. Şirket, satış sonrası ilk andan itibaren teknik desteğin yanı sıra yedek parça tedariki, cihaz bakımı ve ürün eğitimlerine kadar tüm aşamalarda tüketicilerine üstün hizmet sunuyor. Müşterilerinin taleplerini çok yönlü değerlendirerek, hızlıca çözüme kavuşturduklarını belirten Enplus Yönetim Kurulu Üyesi ve COO’su Murat Hatipoğlu, şirket olarak satış sonrasında en büyük avantajlarının kolay ulaşılabilirlik ve hız olduğunun altını çizdi. Hatipoğlu, kahve makineleri ürün grubunda adreste yani yerinde hizmet sağladıklarını, evde onarımı mümkün değilse muadil ikame cihaz bırakarak kesintisiz kullanım imkanı sunduklarını sözlerine ekledi.

Multi-brand mağaza zinciri olarak müşterilerini daima dünya markalarının en yeni ve teknolojik ürünleriyle buluşturan Enplus, satış sonrası üstün hizmetleriyle fark yaratıyor. Şirket; satış sonrası ilk andan itibaren teknik desteğin yanı sıra yedek parça tedariki, cihaz bakımı ve ürün eğitimlerine kadar tüm aşamalarda müşterilerinin yanında yer alıyor. Enplus Yönetim Kurulu Üyesi ve COO’su Murat Hatipoğlu, satış sonrası hizmetlerini ve sağladıkları avantajları anlattı.

Ürün ömrü boyunca devam eden hizmet anlayışı

Üstün hizmet anlayışlarının müşterilerinin ürün alma kararından başlayarak, ürün ömrü boyunca devam ettiğini ifade eden Murat Hatipoğlu, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik doğru ürün seçiminden, satın alım sonrası karşılaştıkları her türlü talep, eğitim ve teknik destek ihtiyacını kapsıyor. Satış sonrasında gelen talepleri çok yönlü değerlendirerek, hızlıca çözüme kavuşturuyoruz. Bu anlayış çerçevesinde müşterilerimizle şeffaf, öngörülebilir ve yüzde 100 memnuniyet hedefleyen bir iletişim yürütüyoruz.” şeklinde konuştu.

Kahve makineleri için yerinde hizmet sağlıyor

Kahve makineleri için bulunulan adreste yani yerinde hizmet sağladıklarını açıklayan Hatipoğlu, “Eğer evde onarımı mümkün değilse muadil ikame cihaz bırakarak cihazı onarım için merkez servisimize alıyoruz. Kısa zaman içinde de onarımını sağlayarak müşterimize ürününü ulaştırıyoruz. Böylece müşterilerimiz aldıkları kahve makinelerinden kesintisiz faydalanabiliyor. Beyaz eşya grubunda ise merkez personelimiz olan saha şefimiz yetkili servisle birlikte müşteri ziyaretleri yapıyor. Müşteri taleplerini doğrudan karşılayıp yapılan montaj, onarım, bakım gibi işleri kalitesinin artırılması için sürekli denetliyor.” dedi.

Orijinal yedek parça aksesuar ve sarf malzeme desteği sağlıyor

Jura ve Sage/Breville markaları özelinde iki, diğer markaları için üç merkez servisi bulunduğunu belirten Hatipoğlu, “Bütün küçük ev aletleri ve kahve makinelerimize yönelik İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli illerinde ücretsiz kurye hizmeti sağlıyoruz. Merkez servislerimizde müşterilerimize ürün kullanımı ile ilgili bilgilendirmeler de yapıyoruz. Her marka için orijinal yedek parça, aksesuar ve filtre temizlik tabletleri ve solüsyonları gibi sarf malzeme tedariki sağlıyoruz. Beyaz eşya grubunda da şehir merkezlerinde 24 saat, merkez dışındaki lokasyonlara 48 saat içinde montaj, arıza ve bakım hizmetlerini anlaşmalı servislerimizle sunuyor, orijinal yedek parça aksesuar ve sarf malzeme desteği sağlıyoruz.”diyerek sözlerini tamamladı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın