Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinde her yaşa ve zevke özel ürünler sunmak adına hizmet veren Çilek Konsept, markasının reklam yüzü Hülya Avşar’ın da jüri koltuğunda oturduğu Yıldız De Bana programının ana sponsoru oldu.

06.04.2023, Istanbul

Tasarımlarıyla göz kamaştıran Çilek Konsept, geleneksel çizgilerini koruyarak ortaya çıkardığı tasarım çeşitliliği ve üretim gücü ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Her Cuma 20:00’de Kanal D ekranlarında yayınlanan Yıldız De Bana programının ana sponsorluğunu üstlenen Çilek Konsept, Her An’a Değer Katar mottosuyla ekranlarda yer aldı. 

Oyunculuk sektörüne yeni yetenekler kazandıracak “Yıldız De Bana” programının yaratıcı yönetmenliğini Hamdi Alkan üstlenirken, yarışmanın jüri koltuğunda başarılı oyuncular Büşra Pekin ve Zafer Algöz’ün yanı sıra, Çilek Konsept’in marka yüzü, ünlü sanatçı Hülya Avşar oturuyor.

100’ü aşkın satış noktası 

Yurt dışında Balkan ülkeleri ve Almanya ağırlıklı olmak üzere, tüm Avrupa ülkelerinde ürünleri ile var olan Çilek Konsept, kuyumculuk alanında yıllara dayanan tecrübesi, atmış olduğu yenilikçi adımları ve kaliteli ürün standartlarına vermiş olduğu önem ile sektörde tercih edilen bir marka haline gelmiştir. Toplamda çok katlı 1 merkez mağazası, 25 perakende mağazası ve Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan 100’ü aşkın seçkin satış noktası ile hizmet veriyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın