Bodrum’un sayılı lokal markalarından biri olan Raw Love You, ailem.com ev sahipliğinde 21- 22 Mart’ta GoodSpaces’te düzenlenen For Good Days etkinliğine katıldı. Meyve ve sebzelerin doğal halinin korunmasıyla üretilen içecekler, Raw Love You kurucu ortaklarından Emre Sayın’ın sunumuyla katılımcılara anlatıldı.

Bireyden topluma daha iyi olmayı hedefleyen ve birlikte hayatı yaşanabilir hale getirmeyi amaçlayan “For Good Days”, konularında uzman isimlerin katıldığı panel ve atölyelerle GoodSpaces’ta düzenlendi. Etkinlikte konuşan Raw Love You kurucu ortaklarından Emre Sayın, markanın hikayesini ve gelişimini konuklarına yaptığı sunumla paylaştı.

Beslenme modellerinin geçirdiği değişimden söz eden Sayın şöyle konuştu: “90’lı yılların başında Akdeniz beslenme modelinden bahsediliyordu. Bu modele göre kırmızı et yerine beyaz et tüketimi gündemdeydi. O dönem Komili’nin pazarlama müdürüydüm ve zeytinyağının ayçiçek yağı olmadığını anlatmaya çalışıyorduk. 5 yıl sonra ‘daha sık yeme’ modeli, ardından ‘vegan beslenme’ ortaya çıktı ve “vegan beslenme” oldukça popüler oldu.”

“RAW LOVE YOU İÇECEKLERİ BLENDİNG METODUYLA HAZIRLANIYOR”

Raw Love You ürünleriyle Bodrum’da tanıştığını ve vegan beslenmeye uygun içecekler olduğunu belirten Emre Sayın, markanın gelişimini ve içeceklerin kullanım alanlarını anlattı. Sayın, “Mine ve Bora’nın Bodrum’da kurduğu marka, 4 yıldır lezzetli içecekler ve vegan yiyecekler konusunda çalışıyordu. Ürünleri çok beğendim ve İstanbul’a nasıl getirebileceğimizi konuştuk. Ardından atölyemizi İstinye’de açtık ve İstanbul’un ana semtlerine sevkiyat yapmaya başladık. Hastanelerin kafeteryalarında da varız çünkü sağlık personeli ve bazı hastalar için uygun bir beslenme metodu olarak tüketiliyor. İçeceklerin özelliği juicing değil, blending metodolojisiyle yapılmış olması ve tüm sebze- meyvelerin liflerinin cam şişede olması. İçinde koruyucu ve katkı maddesi bulunmuyor. Diyetlerin ortak noktası, kararında sebze ve meyve tüketmektir. Raw Love You’nun taze ve sağlıklı içerikleriyle sebze ve meyve tüketiminde bu ortak noktayı yakaladık. Ürünlerimiz öğün atlamak ya da hafif geçiştirmek için de kullanıldığında işe yarıyor. Doğa bize her şeyi sunarken, bizim yapmak istediğimiz bunları lezzetli olacak şekilde bir araya getirmek” şeklinde konuştu.

Uzman Diyetisyen Seçil Ünal, etkinlikte sıvı beslenmenin en akılcı yöntemi olan blending sistemiyle ürünlerini geliştiren Raw Love You markasının, özenle reçetelendirilmiş içeceklerinin sağlık açısından nasıl olumlu bir etki yarattığını anlattı. Ünal, hem danışan deneyimleri hem de bilimsel araştırma örnekleriyle interaktif bir sunum gerçekleştirdi. Keyifli sohbet ardından Raw Love You markasının sağlıklı blendleri konuklara ikram edildi. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın