“Pozitif İş Yeri hedefimiz doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz”

Top Employers Institute tarafından her sene gerçekleştirilen ‘En İyi İşverenler’ araştırmasında yer alan CHEP, küresel ölçekte çalışanlarına olan bağlılığını kanıtladı. 

Global ölçekte düzenlenen “Dünyanın En İyi İşvereni” araştırması kapsamında “İnsan stratejisi, liderlik, çeşitlilik, kapsayıcılık ve sürdürülebilirlik” kategorilerinde rakiplerine üstünlük sağlayan CHEP, Dünyanın En İyi İşvereni Sertifikasını almaya hak kazandı.

Küresel ağıyla tedarik zinciri yönetimine akıllı ve verimli çözümler sunan CHEP, küresel araştırma kurumu Top Employers Institute tarafından açıklanan “Dünyanın En İyi İşvereni” listesindeki yerini aldı. Brambles Group’un bir parçası olarak ilk kez küresel akreditasyon alan CHEP, dünya çapında öne çıkan insan kaynakları politikaları ve uygulamalarıyla rakiplerini geride bıraktı. Akredite oldukları ülke sayısını genişleterek ilk kez Asya Pasifik’te En İyi İşveren seçilen CHEP; Avrupa, Latin Amerika ve Afrika’da da bu sertifikayı almaya hak kazandı. 4 kıtada En İyi İşveren seçilen Brambles ve CHEP’in bu ayrıcalıklı sertifikayı aldıkları 25 ülke arasındaAvustralya, Arjantin, Belçika, Brezilya, Kanada, Şili, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Almanya, Hindistan, İrlanda, İtalya, Malezya, Meksika, Namibya, Yeni Zelanda, Polonya, Suudi Arabistan, Güney Afrika, İspanya, Svaziland, Tayland, Zimbabwe, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri yer aldı. 

“CHEP için büyük bir gurur kaynağı”

Elde edilen başarıyla ilgili görüşlerini paylaşan Brambles İnsan Kaynakları Sorumlusu Patrick Bradley, “2023’te Dünyanın En İyi İşvereni olarak seçilmek, CHEP için büyük bir gurur kaynağı. Çalışanlara amaca yönelik ve tatmin edici bir deneyim sunan güvenli, kapsayıcı ve saygılı bir iş yeri oluşturmak için gösterdiğimiz çabaların karşılığını alıyoruz. Yeniliği, büyümeyi ve çevikliği destekleyen, kapsayıcı bir ortam sunmak için 2025’te sürdürülebilirlik stratejimizin bir parçası olarak, ‘Pozitif İş Yeri’ hedefimiz doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın