Halil ÖNCÜ-KEMER

Kemer’e gelen depremzedelere, Kemer Kaymakamlığı Kriz Koordinasyon Merkezi Ekibi aracılığı ile kayıtları alınarak gerekli yardımlar yapılmaya başlandı.

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar yardımlarını, Kemer Kaymakamlığı Kriz Koordinasyon Merkezinin bulunduğu Kemer Kapalı Spor Salonuna gelerek teslim ediyorlar. Gelen depremzedeler kriz masasında kayırları alınarak konaklayacakları otellere yönlendiriyorlar.

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam’a mikrofonumuzu uzattık ve konu hakkında bilgiler aldık:

“Öncelikle milletimizin , memleketimizin başı sağ olsun. Yılların en büyük afadını yaşıyoruz. Şu anda yapılanları şöyle özteleyebilirim. Öncelikle afedzede vatandaşlarımıza kendi bölgelerindeki AFAD Koordinasyon merkezlerine özellikle gitmelerini rica ediyoruz. Bazen ulaşamıyoruz gibi konular söz konuları olabiliyor. Her il ve ilçemizde bu merkezler oluşturuldu. AFAD Koordinasyon merkezi orada vatandaşlarımızı uygun olan yerlere gönderiyorlar. Vatandaşlarımız kendi araçları ile çıkmışlar ise, ilçemizdeki kriz merkezimize gelsinler, burada kayıtlarını alalım. Akabinde ihtiyaçlarına göre öncelikle ihtiyaçlarını gideriyoruz, akabinde giyim ihtiyaçları varsa burada giyim ihtiyaçlarını gideriyoruz ve kalacak yerler ile ilgili de ihtiyaçlarını karşılayabilme anlamında çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kimin geldiğini ve ne yaptıklarını bilebilmemiz için muhakkak AFAD Koordinasyon merkezine müracaat etmelerini ve orda kendilerini kayıt altına almalarını tüm vatandaşlarımızdan rica ediyoruz.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın