Halil ÖNCÜ-ANTALYA

Otel mutfaklarında kadın personel sayısı artıyor. Antalya Lara’da yer alan Limak Lara Deluxe Hotels’in mutfak kadrosunun % 50’inden fazlasını kadınlar oluşturuyor.

Hotel yönetiminin ve Mutfak Şefi Halil Gökmenoğlu’nun büyük bir desteği ile çalışan kadınlar, görev aldıkları süre içerisinde yoğun bir tempo ile birbirinden güzel lezzetleri tatilciler ile buluşturuyorlar. Kadın elinin değdiği yemeklerin daha lezzetli olduğu gözlemlenirken, tüm mutfak çalışanlarının uyumlu hali gözlerden kaçmıyor. Kadınlar hem istedikleri mesleği seçerken, hem de aile ekonomilerine büyük destek sağlıyorlar.

Hayalimizi gerçekleştiriyoruz!

Mutfak Şefi Halil Gökmenoğlu bir hayalini gerçekleştirmekte olduğunu söylerken, kadın çalışan istihdamının hızla artmasının önemine dikkat çekiyor:

“41 yıldan bu yana sektörde hizmet etmekteyim. Otelimiz Limak Holidng bünyesinde, 1500 yataklı. Uzun yıllardır otelimizin mutfaklarında kadın personeli daha çok çalıştırmayı arzulamıştım. Şu anda mutfakta çalışan bayanların sayısı % 50’yi geçmiş durumda. Bu da beni oldukça mutlu ediyor. Sektörün buna ihtiyacının olduğunu düşünüyorum. Kadın çalışanlarımız çok özverili çalışıyorlar. Bu işi oldukça istekli yapıyorlar. Bizde bu konuyu ciddi bir şekilde destekliyoruz. Bir şef olarak, veliahtımı bir bayan çalışanımıza vermek isterim.” diye konuştu.

Kadın ustalarımız da bu işte ben varım diyor!

Mesleğe başladığı günden bu yana 17 yıldır Limak Hotels mutfak bölümünde çalışan Cengiz Cilosan da kadınlar ile uyumlu bir şekilde çalışmalar yaptıklarını belirtirken “17 yıldır bu mesleği yapıyorum ve Limak Hotels bünyesinde de 17 yıldır çalışıyorum.Burada kadın ustalarımızın el lezzetleri ile birlikte ekip olarak çok iyi çalışıyoruz. Kadın ustalarımız da bu işte ben varım diyor. Bu konuda da oldukça başarılılar. “ dedi.

Limak Hotesl bünyesinde olmaktan çok mutlu olduklarını söylüyorlar!

Limak Lara Deluxe Hotels’in mutfakta görev yapan kadın çalışanları ise yaptıkları açıklamalarda, kendilerine güvenen başta otel yönetimine ve  Şef Halil Gökmenoğlu’na teşekkürlerini sunuyorlar:

Yeşim Karakoç: “ 39 yaşındayım. Sevgili Limak ailem, değerli şefim Halil Gökmenoğlu bize turizm sektöründe çalışma olanağı sağladıkları için çok teşekkür ediyorum.”

Fatma Kaçmaz: “ 16 yıldan bu yana Limak Hotels’de çalışıyorum. Ben buraya gözlemeci olarak başladım. Ama şu anda yönetici olarak görev yapıyorum. Başta değerli yöneticilerim, değerli şefim Halil Gökmenoğlu olmak üzere bana güvendikleri için çok çok teşekkür ediyorum”

Ayşe Cankaya: “ Limak ailesinde beş yıldan bu yana çalışıyorum. Burada olmamın en büyük sebebi Halil şefimizin buradaki hanımlara daha çok önem vermesi ve bizleri erkeklere göre daha çok ön planda tutması. Limak ailesi ve Halil şefimize çok teşekkür ediyoruz”

Ezgi Akay: “ 9 yıldan bu yana Limak ailesindeyim. Pastacı olarak görev yapıyorum. Hedefim ilerleyen zamanlarda mutfak şefi olmak ve sanatımızı daha ön plana koymak. İşimi severek yapıyorum. Limak ailesinde olmaktan da çok mutluyum. Halil Şefimize de çok teşekkür ediyorum”

Hayriye Koska: “ Bu serüvene, Limak ailesine stajer olarak 2019 yılında girdim. Mutfağı çok istiyordum. Mutfakta devam etmek istedim. Halil Şefimin yardımı ile, buradaki çalışma arkadaşlarım ile beraber çalışıyoruz. Burada  hanımlara oldukça önem gösterildiği için çok mutluyum. Erkek ustalarımız ve kadın ustalarımız bize çok yardımcı oluyorlar. Limak ailesine çok teşekkür ediyorum”

Video: https://www.youtube.com/watch?v=veIzt88_gZs


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın